Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Peugeot 206 CC és Peugeot...

A Peugeot 206 CC és Peugeot 207 CC azok valóban az év homoszexuális autói voltak annak idején?

Figyelt kérdés

Évszámokat nem tudok írni, csak hallottam, itt ezen az oldalon is. Ti vennétek konkrétan ilyen típusokat?

Nagyon furcsa, ha férfi ilyenben mutatkozik?

#Peugeot #francia autó #Kupé kabrió
2022. szept. 14. 08:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
😅😅 Lebuktam! Valóban én vagyok, régebben Farkas P. Ferenc néven azelőtt Martinkemence néven voltam megtalálható a gyk -n... Kész, ennyi volt.
2022. szept. 14. 11:14
 12/23 A kérdező kommentje:
6# A Fordeaz nem "menő" egyébként? Hiszen a Fiesta, Focus stb, azok még ha "tiszteletbeli" de mégiscsak német autók azok is?
2022. szept. 14. 11:16
 13/23 A kérdező kommentje:
A Ford az... Helyesb.
2022. szept. 14. 11:16
 14/23 anonim ***** válasza:

Mert a németótó is csak a hülye prolimagyar szerint menő. :D :D

a fiesta meg a fóka meg a kispolgáriság modelljei az RS modelleket leszámítva.

2022. szept. 14. 11:24
 15/23 anonim ***** válasza:
nem találtam ilyet, nem nem voltak
2022. szept. 14. 11:33
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát ez az 14-es! Ez a beidegzodes még mindig az emberekben! Akkor a japán és dél koreai gépek? Hiszen azok műszakilag a legjobbak, semar vagy 20 éve átvették a nagy németektől a stafétabotot.
2022. szept. 14. 11:52
 17/23 A kérdező kommentje:
S már stb...
2022. szept. 14. 11:53
 18/23 anonim ***** válasza:

#16 az utóbbi 20 évben gyártó országtól függeltenül kb minden kocsi szhar, fogyasztói társadalom műanyag szemete.

de 30 éve bőven jobbak voltak a németeknél.

2022. szept. 14. 11:56
 19/23 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az ne ugasson "beidegződesről", aki szerint egy autó határozza meg egy személy szexualitását. Pont annak kellene elgondolkodnia a sajátján, aki ilyeneket gondol, hogy véletlenül nem vagy-e látens homár. Hiszen ha valaki ennyire bizonytalan magában, hogy az autójával akár férfiasságot mutatni, annak valószínűleg nem sok férfiasság jutott. Ez a klasszikus túlkompenzáció jelensége, amikor valakinek valamilyen hiányos és máshogy próbálja terelni a figyelmet róla.

Ellenben aki kellően biztos saját magában, azt nem fogja megzavarni egy szaros autó. Egy magabiztos ember nem fog elbizonytalanodni magában az autó miatt. Én autószerelő vagyok, rengetegszer mutatkoztam már városban "női" kisautókkal próbautak során, de valahogy egyszer sem jutott eszembe, hogy "hmm lehet le kéne szopni egy méretes f*szt". Érdekes, nem?

Szóval szerintem kicsit ülj le és gondolkodj el magadon, mert valami lehet rejtőzik benned. De semmi baj nincs ezzel, hisz te magad mondtad, manapság ez már sokkal elfogadottabb.

Ui: a homofóbia is az önbizalom hiányának ékes jele.

2022. szept. 14. 12:17
 20/23 A kérdező kommentje:
Én hetero vagyok te uccso gyoker. Képzelem "micsoda" autó szerelő lehetsz!
2022. szept. 18. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!