Mit szimbolizál a 888-as szám az autók rendszámaiban? (Miskolcon sok ilyen egyedi rendszámos luxus autót látok)
Figyelt kérdés
2022. szept. 10. 10:59
1/7 anonim válasza:
A 8 a végtelen jele.
Tehát végtelen hülyék vannak.
2/7 anonim válasza:
- 8 óra munka - 8 óra pihenés - 8 óra szórakozás.
- Jézus jelképe is lehet (kb. mint a 666 ellentéte)
- a kínai numerológiában szerencsét jelképez.
Hogy egy egyéni rendszámba miért rakták bele, az jó kérdés, a tulaj tudna rá válaszolni.
3/7 nemaRendőrség válasza:
@2
Kanonikusan Isten száma a 7, illetve a 777, például 7 nap alatt teremtette a világot stb
A gonosz száma azért 6 mert közel van Istenhez, de sohasem érheti el őt
4/7 anonim válasza:
Itt élő kínaik mániája, mert nekik szerencseszám.
5/7 anonim válasza:
#4 Tudom kikhez tartoznak ezek az autók, annyit elmondhatok hogy nem kínaiak. :)
Ha jól tudom a konkrét esetben, a rendszámokban a szerencsét és a "végtelent" (fektetett nyolcas) hivatottak szimbolizálni.
6/7 A kérdező kommentje:
#5 A helleseké, nem titok ez.
2022. szept. 22. 09:18
7/7 anonim válasza:
Hát, én sokat járok Miskolcon, és figyelem folyamatosan a rendszámokat, de még nem vettem észre amit írsz. Egyszer láttam asszem egy bézs Rolls-Royce terepjárót, annak mintha 888 lett volna, de ennyi. Ezen kívül semmi más nem maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!