Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak én látom úgy, hogy a...

Csak én látom úgy, hogy a régebbi autók (pl. 80-as évektől a 2000-es évek elejéig) sokkal jobban néznek ki az újaknál?

Figyelt kérdés

Pl. egy Mercedes 190D nekem sokkal jobban tetszik az újaknál..

Az újakon már irritáló az a sok érintőképernyő, az hogy már analóg kilóméteróra sincsen, hanem azt is képernyőn mutatja..

Meg pl. a III-as és IV-s Golf még jól néz ki, de az V-s már csúnya.. Elveszett belőle az a szögletesség.

2022. szept. 7. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem csak te, sokan vannak így ezzel. Én speciel nem tudom így behatárolni hogy a régiek sokkal szebbek, ugyanis mindkét korszakból egyaránt van rengeteg autó ami tetszik, és olyan is ami nem. Valakinek tetszenek a modernebb dolgok, valakinek nem. Ez így van rendjén. Én csak azt nem szeretem amikor valaki elvből ócsárolja az új autókat.
2022. szept. 8. 10:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#5 a '84-es Corvette műszerfala megvan? :D

Pont akkoriban volt khurvanagy divat a digit műszerfal, még a Golfba is gyártottak olyat, ennyit a kijelzőkről, és fogalmad nincs a kocsikról amúgy. :D

2022. szept. 8. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is így van, legalábbis a tényleg új autók közül amiket lehet rendelni szépnek maximum az X290, G30, G05, B8 Passat mondható, de egy E38, E30, E34, E32, E23, E24, E28, W201, W115, W123, W124, W210, W126, W116, 1-es 2-es Golf, Type 1 (Bogár), Civic, Supra (MK3, MK4), EVO (1-6) sokkal szebb volt. (SZERINTEM)
2022. okt. 2. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!