Csak én látom úgy, hogy a régebbi autók (pl. 80-as évektől a 2000-es évek elejéig) sokkal jobban néznek ki az újaknál?
Pl. egy Mercedes 190D nekem sokkal jobban tetszik az újaknál..
Az újakon már irritáló az a sok érintőképernyő, az hogy már analóg kilóméteróra sincsen, hanem azt is képernyőn mutatja..
Meg pl. a III-as és IV-s Golf még jól néz ki, de az V-s már csúnya.. Elveszett belőle az a szögletesség.
Mondjuk pont unalmas kocsikat soroltál fel, de nagy összességében igaz.
imádom az összes 1990 környéki autómat :)
#3 igen
Nekem kellenek az analóg dolgok egy autó műszerfalára.. nem akarok olyan autót, amin még a kilóméterórát is kijelző mutatja
Szerintem is a 90-es években gyártották a legszebb autókat. Persze minden évtizedből vannak szép autók és csúnyák is, de nagy általánosságban elmondható, hogy a 90-es évek autói a legszebbek. Eleve még nem uniformizálták őket, konkrétan minden márkának megvoltak a jellegzetességei, messziről, kapásból lehetett tudni, hogy milyen autó jön szembe.
A 80-as évek szögletes formáit felváltották a kissé lekerekített, szebb formák. Bár nekem tetszenek a szögletes autók, a japán origamik kifejezetten látványosak. Ráadásul ott voltak bukólámpások is.
+ a 90-es években még nem kötötték meg a politikusok a mérnökök kezeit, így sokkal élvezetesebbek is voltak az autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!