Vw passat b6 izzitás hiba?
Passat b6, 2.0 pd tdi az alany
Hibakódot kép formátumban feltöltöttem.
Izzítógyerta vezérlés modul hibát ír a gép.
1 hónaposak az izzítógyertyák.
Esetleg izzítórelé lehet a hiba? Ha netán izzítórelé, akkor annak könnyű a cseréje?
Hibakódot tudtam törölni. Utána 3szor elindítottam, leállítottam az autót. 4. indításnál már dobta is be a check engine lámpát.
Kiolvastam de ugyanazt a hibát írta mint amit leírtam.

Biztos hogy izzítás a baj, mert több autó is így mutatja ha van valami akár több féle probléma is.
De az izzó gyertyákat és az izzítást te is könnyen letudod tesztelni egy próba lámpával is külön külön is.

Hát azért nem gyertya + relé vna csak abban az áramkörben szerintem.
Jobbna jársz, ha szerelőhöz viszed.
Mivel a 2. hengerrel eleve gond van. Azt megpróbálhatod, hogy megcserélsz két gyertyát, ha ugyanúgy a 2. hengerre dobja a hibát, akkor komolyabb gond van.

#4: Bármelyik másik áramköri elem a gyertyán kívül.
Arra azért vigyázz, nehogy beletörd a gyertyát a hengerfejbe

7es: Köszi a segítséget. Izzitórelé kb milyen árban van? Gondolom abból is van utángyártott és gyári minőség is.
Egyébként ha bedobja a hibakódot az autó, akkor is tökéletesen működik és nem tapasztalok semmi rendellenességet.

30fokban még jó, hogy izzítás nélkül is működik :)
Árakra meg ott az unix pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!