Gázadáskor kattogó hang, mitől lehet?
Sziasztok! Friss sofőr vagyok, nő,és ez az első autóm. A probléma az, hogy amikor elérem 40-50 km/h és gázt adok, akkor elkezd egy kattogó hang hallatszódni, ahogy gyorsulok 70-80-90 már egyre sűrűbb a hang, mármint gyorsabban kattog valami, én úgy hallom, hogy a kocsi bal oldaláról elölről jön.
Érdekes, hogy ha nem nyomom a gázt, vagy a kuplung be van nyomva akkor nem hallatszik. Kintről is hallatszik a hang menet közben.
Két szerelonel voltam eddig, az egyik azt mondja hogy a keréknél valami be van esve az hallatszik, szerintem nem létezik, ez hülyeség. A másik azt mondja ,hogy a sebességváltóval lehet gond. De a sebváltónak semmi baja, könnyen bemegy minden sebességbe, szerintem nem az. Valami csapágy vagy szerintetek mi lehet?
Mivel megszűnik mikor a kuplungot benyomod, a második szerelőnek van igaza. Bármi lehet ami a váltóban van. Az hogy könnyen veszi a sebességeket, csak egy dolog. Nem azt jelenti hogy makulátlan a váltó.
Mielőtt kérdeznéd hogy mi lehet az, nem tudjuk. Csak akkor derül ki ha levették és szetszedték a váltót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!