Skoda Octavia I (1u2) kopogó hang gázadáskor, mitől lehet?
Sziasztok!
Főként induláskor, gázadáskor, amikor elindul az autó, néhány tompa koppanást lehet hallani. Ez magasabb fokozatba váltás utáni erőteljesebb gázadáskor is hallatszik. Egyenletes sebességnél, kanyarodáskor nincs kopogás, a kanyarívtől függetlenül. Gázadáskor a váltó is bólint egy kicsit, nem tudom, hogy van-e összefüggés.
Kicseréltettem a két szélső és a középső motortartó bakot is, de a hiba nem oldódott meg. Mondjuk, amikor a két szélsőt kicserélték egy-két napig mintha nem hallottam volna a kopogást, de már a saját érzékszerveimben sem bízom. Talán a csere idején megmozgatták a motort, és emiatt egy időre nem jelentkezett a hiba? A váltó bólintása is megmaradt a motortartó bakok cseréje után is.
A szerelők sem igazán tudnak semmit, nekem kellene megmondani, hogy mi a hiba, mit kell cserélni, és akkor megcsinálnák. Csak hát én nem értek ehhez. Ha esetleg tudtok olyan, Pécs környéki szerelőt, aki meg tudná csinálni, azt is megköszönném.
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!