Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alkaatlan vagyok szerintetek...

Alkaatlan vagyok szerintetek a vezetésre ?

Figyelt kérdés
Most vagyok a 80. óramnál. Gyakori hibám, hogy elindulni elég csúnyán tudok csak: vagy tötymörögve, csigalassan, vagy bőgő motorral. Van hogy lassításkor elfelejtek visszakapcsolni lassításkor. Parkoláskor a párhuzamos előre nem mindig sikerül elsőre. Meg elsőbbségadáskor van hogy olyan autót is megvárok, ami elé az oktatóm szerint ki lehetne fordulni. Amúgy igyekszem figyelni vezetés közben. Szerintetek folytassam vagy ne?
2022. szept. 3. 18:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Lehet, oktatót kellene váltani. Ritka, de van olyan, hogy valakinek nem való a vezetés. Ha 80 óra után még a gépkezeléssel is súlyos gondok vannak, az eléggé nagy baj.
2022. szept. 3. 18:49
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
Vagy te vagy alkalmatlan a vezetésre, vagy az oktatód az oktatásra. Ha a 80. óránál nem tudsz elindulni, akkor nagyon-nagy gond van. Próbálkozz egy másik oktatónál, ha az 5. óra után nem tudsz elindulni rendesen, akkor veled van a gond.
2022. szept. 3. 18:50
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképp válts oktatót, adj ott egy esélyt. Ha vele sem megy rövid idő után (5-10 óra), akkor hagyd az egészet (vagy próbálj meg levizsgázni, ha már ennyi pénz van benne).
2022. szept. 3. 18:56
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Én három oktatót használtam el, de csak a harmadik volt megfelelő. Az első nagyon negatív volt, és többet könyvelt a kocsiban, mint tanított.

Kedves szófordulata volt, hogy „a vizsgán miért jár bukás?”. Nem elmondta, hogyan álljak meg az út szélén, hanem amikor rákérdeztem, hogy miért akkor mondta, hogy harminc centinél nem lehet a kocsi távolabb az úttest szélétől. És így ment végig. Akkor sokaltam be, amikor húsz percig kávézgatott a pénzemen, majd negyed óra vezetés után bement az apjához a kórházba a pénzemen. A második idegbeteg, tércsapkodós volt.

A harmadik mutatta meg először, hogyan kell kanyarodni, hogy parkoljak le és hasonlók. Ha valami nem sikerült, akkor nem foglalkozott azzal, hogy szétverjük az óra menetét. Visszamentünk a rontott hely elejére, és megcsináltatta még egyszer. Semmi mással nem foglalkozott a kocsiban csak a vezetéssel, és ha le is térünk vizsgaútvonalról, az is hasznos volt, akkor is oktatott. Az első kettő annyi marhaságot vert belém, hogy bő tíz évvel utána is még előjönnek néha.

2022. szept. 3. 19:06
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Egy másik oktatót még megpróbálhatsz, de ha 80 óra után se tudsz legalább vállalhatóan elindulni, akkor ott valami más is lesz a dologban. Ennyi idő alatt már bőven rá kellett volna érezned a kuplung és a gáz kezelésére annyira, hogy sík terepen ez ne okozzon gondot.
2022. szept. 4. 13:18
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Vannak alkalmatlan oktatók. Mondom ezt úgy, hogy 40 óra alatt az első oktatónál levizsgáztam de konkrétan a jogsi megszerzése után én még eljártam magam félreeső helyre gyakorolni a parkolást, indulást stb. Vállalhatatlan volt az oktató. 90%-ban a facebook-ot nyomkodta. Kérdezni semmit nem lehetett kb.

Azóta már 200 ezer km-t mentem hiba nélkül.

2022. szept. 4. 18:25
 7/17 NTBS ***** válasza:
94%
Válts oktatót.
2022. szept. 7. 10:44
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Válts autómata váltós kocsira!
2022. szept. 7. 12:52
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon sok a 80 óra. Nyilvan osztott a felelősseg közted és az oktatod között a sikertelenségert. Egy valtást meg megerdemel a dolog, de tenyleg borzaztóan sok 80 óra. Én automata váltósra valtanek a helyedben, úgy több időd, figyelmed lenne a lenyegi dolgokra, mint pl a forgalom.
2022. szept. 7. 18:40
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Sok a 80 óra, de az előírt 30 meg semmi. Oktatói váltottam én is, másodiknál simán ment. C-re és D-re könnyebb volt.
2022. szept. 7. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!