Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Pajzs vèdelmet ha szervíz...

Pajzs vèdelmet ha szervíz üzemmódba teszem újra aktiválódik?

Figyelt kérdés
Nem szeretnèm használni, kiszerelès 60 ezer+bowden, +500 km vezetès.
2022. szept. 3. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Igen, újra aktiválódik.
2022. szept. 3. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
nem aktiválódik újra az, pont az az értelme, neked kell újraaktiválni
2022. szept. 4. 00:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Tesztelem majd köszönöm.
2022. szept. 4. 10:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem aktiválódik újra.

Havernak is volt benne pajzs de akkor cseszte fel magát mikor a város szélén lévő munkahelyén nem tudta kinyitni az autót, mert a műhold nem látott rá a kocsira. Telefonos ügyfélszolgálat készségesen felvette éjszaka is a telefont. Ők is annyit mondtak, hogy nem is látják.

Arrébb kellett vontatni 1 km-el utána meg jó lett.

Akkor mondta, hogy hagyja a fenébe ezt a pajzsot. És ez nem régi sztori. Tavalyi.

2022. szept. 4. 18:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Eddig 1 nap után ok. Nem nyomkodok semmit. A biztos mondjuk a kiszerelés lenne.
2022. szept. 4. 22:43
 6/8 anonim ***** válasza:
de minek? az egy érték a kocsiba, ha nem kapcsolod be nem fog bekapcsolni bár nem értem miért nem kapcsolod be ha be van szerelve.
2022. szept. 4. 22:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Most vettem a kocsit használtan (pesti volt), nálam vidéken vagy garázsban, vagy az irodám zárt udvarában áll többnyire, néha van csak közterületen. Nyitva van az ajtó, gyerek száll ki-be ha eszébe jut valami, nekem teljesen fölösleges, hogy lezárjon, riasszon pittyegjen, macera.

Ha pont lemerül a kulcs és távol vagyok, nem tudok elindulni felesleges kockázat. Számomra nincs annyi előnye, mint hátránya. Ha utcán parkolnék este pl. más lenne.

2022. szept. 5. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
erre van a szerviz üzemmód, tedd bele azt dobd el a távirányítót, többet nem lesz vele gond
2022. szept. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!