Pajzs vèdelmet ha szervíz üzemmódba teszem újra
aktiválódik?
Figyelt kérdés
Nem szeretnèm használni, kiszerelès 60 ezer+bowden, +500 km vezetès.
2022. szept. 3. 15:09
1/9 anonim válasza:
Igen, újra aktiválódik.
2022. szept. 3. 15:10
2/9 anonim válasza:
nem aktiválódik újra az, pont az az értelme, neked kell újraaktiválni
2022. szept. 4. 00:31
3/9 A kérdező kommentje:
Tesztelem majd köszönöm.
2022. szept. 4. 10:09
4/9 anonim válasza:
Nem aktiválódik újra.
Havernak is volt benne pajzs de akkor cseszte fel magát mikor a város szélén lévő munkahelyén nem tudta kinyitni az autót, mert a műhold nem látott rá a kocsira. Telefonos ügyfélszolgálat készségesen felvette éjszaka is a telefont. Ők is annyit mondtak, hogy nem is látják.
Arrébb kellett vontatni 1 km-el utána meg jó lett.
Akkor mondta, hogy hagyja a fenébe ezt a pajzsot. És ez nem régi sztori. Tavalyi.
2022. szept. 4. 18:32
5/9 A kérdező kommentje:
Eddig 1 nap után ok. Nem nyomkodok semmit. A biztos mondjuk a kiszerelés lenne.
2022. szept. 4. 22:43
6/9 anonim válasza:
de minek? az egy érték a kocsiba, ha nem kapcsolod be nem fog bekapcsolni bár nem értem miért nem kapcsolod be ha be van szerelve.
2022. szept. 4. 22:51
7/9 A kérdező kommentje:
Most vettem a kocsit használtan (pesti volt), nálam vidéken vagy garázsban, vagy az irodám zárt udvarában áll többnyire, néha van csak közterületen. Nyitva van az ajtó, gyerek száll ki-be ha eszébe jut valami, nekem teljesen fölösleges, hogy lezárjon, riasszon pittyegjen, macera.
Ha pont lemerül a kulcs és távol vagyok, nem tudok elindulni felesleges kockázat. Számomra nincs annyi előnye, mint hátránya. Ha utcán parkolnék este pl. más lenne.
2022. szept. 5. 13:10
8/9 anonim válasza:
erre van a szerviz üzemmód, tedd bele azt dobd el a távirányítót, többet nem lesz vele gond
2022. szept. 5. 15:26
9/9 maszep válasza:
Vettem egy autót mostanában, előző tulaj belerakatta a Pajzs rendszert. Később már (ő is) több macerát látott benne, mint hasznot, de nem vetette ki. Én is nagyon macerásnak és néha bosszantónak tartom a viselkedését. Egyetlen elviselhető használata, ha Szervíz üzemmódban használom és csak éjjelre zárom le rendeltetés szerűen. Azonban az előző tulajnak azt mondták a Pajzsnál Ürömön anno, hogy ha folyton Szervíz módban használja, az leszívhatja az akksit rendkívül hamar. Kételkedett is ebben, de azért inkább megijedt és nem használta szervízmódban. Én abban használom nagyrészt. Mit gondoltok, valóban hamarabb merülhet az aksi így (én nem hiszem)? Amúgy én is szeretném kivetetni... ha tudtok erre szakszerű helyet, azt megköszönöm. Jelenleg 70e + Áfa + egy vitt motorgéptető bowden az ára a Pajzsnál. Köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!