Pajzs vèdelmet ha szervíz üzemmódba teszem újra aktiválódik?
Nem aktiválódik újra.
Havernak is volt benne pajzs de akkor cseszte fel magát mikor a város szélén lévő munkahelyén nem tudta kinyitni az autót, mert a műhold nem látott rá a kocsira. Telefonos ügyfélszolgálat készségesen felvette éjszaka is a telefont. Ők is annyit mondtak, hogy nem is látják.
Arrébb kellett vontatni 1 km-el utána meg jó lett.
Akkor mondta, hogy hagyja a fenébe ezt a pajzsot. És ez nem régi sztori. Tavalyi.
Most vettem a kocsit használtan (pesti volt), nálam vidéken vagy garázsban, vagy az irodám zárt udvarában áll többnyire, néha van csak közterületen. Nyitva van az ajtó, gyerek száll ki-be ha eszébe jut valami, nekem teljesen fölösleges, hogy lezárjon, riasszon pittyegjen, macera.
Ha pont lemerül a kulcs és távol vagyok, nem tudok elindulni felesleges kockázat. Számomra nincs annyi előnye, mint hátránya. Ha utcán parkolnék este pl. más lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!