Valahogy telefonos GPS ellenében sem tudok időben átsorolni sokszor. Mit rontok el? Mit tanácsolnátok?
Igen, elismerem, nagyon béna vagyok ebben. A fővárosban szoktam vezetni, és ismeretlen helyeken többször előfordul, hogy nem sorolok át időben és megyek emiatt egy kerülőt.
A telefonos útvonal tervező ugye szól, de sokszor későn. Már nincs az az isten, hogy engem beengedjenek, stb.
Most autópályán fogok vezetni és előre félek, hogy elnézem majd a kijáratot, nem sorolok át időben. A sebesség miatt pedig nyílván nem tudom ezt megtenni késői pillanatban.
Mit tanácsoltok, hogy ebben javulni tudjak?
Alapvetően rossz a módszertanod. A GPS csak segít. Minden döntés nálad. Ki van írva a legtöbb alkalmazádnál, hogy milyen iranyba hány km múlva kell lekanyarodni. Nem kell várni a gps-re, hogy ugyan szóljon már, hogy jobbra le. Sacc/kb tudnod kell, hogy 5 km múlva, 2 km v 500 meteren belül.
Majd belejössz! Addíg csak egy dolog fontos, egyszerre vsak egy hibát kövess el. Ne akarj reménytelen helyen viyszafordulni, besatuzni a masik előtt... ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!