Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amerikában is ennyire komolyan...

Amerikában is ennyire komolyan veszik a kocsikon a rozsdát?

Figyelt kérdés
Itthon csak lekezelt küszöbbel megy át a műszakin a kocsin. Amerikában is így megy? Nézek amerikai műsorokat és terepjárókon már szinte leesik a kasztni, 20 centis felületen a rozsda már elette a lemezt, de max 10 éves kocsik. Ennyire igénytelen ott a réteg, vagy ennyire jól megy hogy bármikor tudnak venni újat és addig használnak egyet ameddig ki nem esik alóluk?
2022. aug. 29. 16:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudok én is 2 vizsgahelyről, az egyikben kimondottan roncskocsikat műszakiztatnak, a másik hely meg úgy oldotta meg egyik ismerős rohadását meg törött szélvédőjét hogy másik kocsit fotózott és úgy van rajta friss műszaki hogy a vastelepen lenne a helye.
2022. aug. 29. 18:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Visszatérve a rozsdakezelésre, szép a kocsim és gyöngyház fényezésű és azt hittem csak felületi rozsda, de kopogtatás után lyuk lett, szóval azt nem akartam magam javítani. Rábíztam a szakira, aki a valós ár duplájáért tette rendbe.
2022. aug. 29. 18:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
amerikában a füstölésre mennek rá,,de nagyon. Ott egy motorcsere nem probléma. A világítóberendezést is figyelik, a rendőr minden szarért szól
2022. aug. 29. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Hehe, műszaki vizsga. Nálunk ilyen nincs :D Évente be kell menni emission tesztre, ami annyiból áll, hogy OBD-n keresztül csatlakoznak a ECU-ra, kiolvasnak pár adatot, fizetsz $20-t és mehetsz is. Georgia-ban így van, máshol picit komolyabb, valahol pedig még ennyi sincs.

Van olyan réteg, aki nem engedhet meg magának jobbat és/vagy ennyire igénytelen. Sokan az

2022. aug. 31. 08:28
 15/16 anonim ***** válasza:

A legtobb allamban nincs muszaki, a mi allamunkban pont van :D

A rozsdasodast nem tudom mennyire nezik, nekem eddig egyik autom sem rozsdasodott, max feluleti rozsda volt az egyiken de az tobb mint 20 eves volt es az utobbi 10 evet a szabad eg alatt toltotte.

Amit neznek hogy a gumik nem kopottak, vilagitas mukodik, ablaktorlo nem kopott, stb. Egyik ismerosom autoja berepedt szelvedovel is atment a vizsgan szoval szerintem annyira nem szigoruak.

Magyarorszagon mindig atnezettem szerelovel vizsga elott, nehogy megbukjon, de itt csak elviszem es eddig siman atment minden alkalommal. Egyszer volt hogy ablaktorloket csereltek mert amugy nem ment volna at. Gondolom az is benne volt hogy el akartak nekem adni egy par ablaktorlot borsos aron :D

2022. szept. 1. 01:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem az amerikai gondolkodás élhetőbb életet teremt mint a magyar. Kell valamiféle szigor, mert még buszokon is látom hogy némelyik tükörsima gumikkal megy, de a rozsda nem műszaki hiba, attól még megy a kocsi. Nekem 2 éve nevetséges kis roszda volt a küszöbön 2 oldalt és 94 ezrembe került plusz a 23 ezer műszaki.
2022. szept. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!