Amerikában is ennyire komolyan veszik a kocsikon a rozsdát?
Hehe, műszaki vizsga. Nálunk ilyen nincs :D Évente be kell menni emission tesztre, ami annyiból áll, hogy OBD-n keresztül csatlakoznak a ECU-ra, kiolvasnak pár adatot, fizetsz $20-t és mehetsz is. Georgia-ban így van, máshol picit komolyabb, valahol pedig még ennyi sincs.
Van olyan réteg, aki nem engedhet meg magának jobbat és/vagy ennyire igénytelen. Sokan az
A legtobb allamban nincs muszaki, a mi allamunkban pont van :D
A rozsdasodast nem tudom mennyire nezik, nekem eddig egyik autom sem rozsdasodott, max feluleti rozsda volt az egyiken de az tobb mint 20 eves volt es az utobbi 10 evet a szabad eg alatt toltotte.
Amit neznek hogy a gumik nem kopottak, vilagitas mukodik, ablaktorlo nem kopott, stb. Egyik ismerosom autoja berepedt szelvedovel is atment a vizsgan szoval szerintem annyira nem szigoruak.
Magyarorszagon mindig atnezettem szerelovel vizsga elott, nehogy megbukjon, de itt csak elviszem es eddig siman atment minden alkalommal. Egyszer volt hogy ablaktorloket csereltek mert amugy nem ment volna at. Gondolom az is benne volt hogy el akartak nekem adni egy par ablaktorlot borsos aron :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!