Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amerikában is ennyire komolyan...

Amerikában is ennyire komolyan veszik a kocsikon a rozsdát?

Figyelt kérdés
Itthon csak lekezelt küszöbbel megy át a műszakin a kocsin. Amerikában is így megy? Nézek amerikai műsorokat és terepjárókon már szinte leesik a kasztni, 20 centis felületen a rozsda már elette a lemezt, de max 10 éves kocsik. Ennyire igénytelen ott a réteg, vagy ennyire jól megy hogy bármikor tudnak venni újat és addig használnak egyet ameddig ki nem esik alóluk?
2022. aug. 29. 16:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez államtól is függ, ahogy a rozsdásodás is. Például nem ugyanúgy rozsdásodnak a kocsik Texasba, Detroitban meg Floridában.
2022. aug. 29. 17:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok biztos benne, de talán nincs is ott olyan hogy "műszaki vizsga".
2022. aug. 29. 17:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de itthon ha egy kádra szerelek négy kereket, a megfelelő helyen azt is levizsgáztatom.

Amerikában egyébként ez az államok hatáskörében van, a legtöbb nem ír elő az autók vonatkozásában semmiféle rendszeres műszaki vizsgálatot.

2022. aug. 29. 17:29
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom hogy amerikában nincs előírva ilyen. Nekem műszaki előtt mondta a szerelő aki csinálta a műszakit hogy előbb tegye rendbe karosszériás és csak úgy vizsgáztatja le. Volt a küszöbön 2 oldalon tenyérnyi rozsda és a vége 94 ezer volt plusz 23 a műszaki.
2022. aug. 29. 17:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ez itt Magyarország. Már elég régóta nem engednek át átrohadt autót. (hivatalosan)
2022. aug. 29. 17:40
 6/16 A kérdező kommentje:
Nagy segítség lenne itthon is ha nem vennék ilyen szigorúan.
2022. aug. 29. 18:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

“Itthon csak lekezelt küszöbbel megy át a műszakin a kocsin.”

Azonos színnel megpacsmagolod és az már annak számít

2022. aug. 29. 18:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Olyat nem tudsz színezni amin már lyuk van.
2022. aug. 29. 18:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Minek kell megvárni amíg átlyukad???? Ezt sosem értettem bakker...

Amikor elkezd rozsdásodni megoldod 900 forintból a dolgot, most meg 90.000ft volt.

2022. aug. 29. 18:21
 10/16 anonim ***** válasza:
75%

Nagy segítség lenne, ha sokkal szigorúbban vennék, például kötelező online testkamera a vizsgabiztoson, és a felvételeket két évre archiválnák központilag. Hogy ne lehessen megfelelő mennyiségű "Deákigazolvány" átadása után levizsgáztatni még egy fürdőkádat is négy kerékkel...

Hogy vinnék el a fürdőkádast, és a "megfelelő hely" embereit úgy mint a Mozaik utcaiakat, bilincsben, évekre...

2022. aug. 29. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!