Honnan tudnám megszerezni a vw RCD-310 Rádió kódját? Kivettem ez volt benne gyárilag. Ha visszateszem automatikusan felismeri. De a kódot honnan lehet megtudni?
A használati útmutatóban kell lennie egy patricának, amely tartalmazza.
Semmi értelme nincs a kódnak (lopásvédelem), ha mindenki csak úgy megszerezheti. A márkaszervizek lt tudják kérdezni, de borsos összeget kérnek érte.
Egy magyar fórumon láttam olyant, hogy valaki a magyar Suzuki kódokat osztogatott alvázszám alapján, de nem helyes. Attól még lehet lopott a kocsi is, rádió is, hogy tudom az alvázszámot.
#3: Így sincs semmi értelme. Aki autólopással foglalkozik, az 5 perc alatt feltöri. A rádiólopás meg a 2000-es évek elején kiment a divatból.
Csak arra jó, hogy a tulajt megszívassák és legomboljanak róla egy kis pénzt, ha véletlenül áramtalanítva volt az autó.
Ha tényleg a lopásvédelem lenne a cél, akkor a tulajdonjog igazolása után ki kéne adniuk a kódot ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!