Miután gumisnál lecserélték az autótok abroncsait, x km elteltével megszoktátok húzni a csavarokat?
Hivatalosan 50km....
Én azért a biztonság kedvéért ránézek hátha valamelyiket elfelejtették rátépni.
Ha itthon cserélem magamnak akkor tudom, hogy nincs gond és nem nézek utána 50km után mert felrakáskor alaposan meghúzom majd még le is ellenőrzöm :D
Személyautóknál nem szükséges csak furgonoktól nagyobb jármüveken kell utána húzni a csavarokat kb. 50 km után, igy tudom.
Szintén egy nő. :P
Nem. Mivel olyan gumishoz járok, aki elfogadja, hogy magamnak rakom fel a kereket. Ameddig ő centiroz, addig eltörlöm patika tisztára a felniben a kúpos furatokat, és a csavarok menetét, kúprészét, majd rézpasztával bekenve összerohadás ellen a menetet és a kúpokat, magam húzom meg a csavarokat három lépésben az előírt nyomatékkal.
Sosem lazult még le, viszont amikor le kellett venni, egy kézi keresztkulcscsal simán meg lehetet indítani a csavarokat.
Magamnak cserélem a kereket, párszor elfelejtettem utánahúzni, de személyautóval sosem volt gond.
Amikor furgonom volt, azon egyszer-kétszer előfordult, hogy kilazult és utána kellett húzni.
5: A furgonodon hány km után lazultak meg a csavarok?
Csak tudni szertném, hogy kb. az 50 km határértéket eléri-e.
3-as vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!