Szerintetek érdemes lenne oktatót váltani?
En nem kernek, mar csak az auto miatt sem. Jo egy tapasztalt sofornek nem okoz gondot ha atul A-bol a B autoba, de egy tanulonal sokat szamit ha mar megszoktad a jarganyt..
De ha neked nem lesz gond ezzel akkor valts
Én nem lennék jó oktató, mert az utolsó órákon aláznám a legjobban a tanulókat, akik azt hiszik már tudnak vezetni.
Én is voltam tanuló persze, de tudtam, hogy szart sem tudok.
Úgy vezess, hogy a kezdeti bénázásod mellett ne legyen félelme az oktatónak/vizsgabiztosnak. 40-el behajtani a körforgalomba, részemről automatikus bukás. Ez nem drift szakkör.
A többi hülye megjegyzését meg hagyd figyelmen kívül az oktatónak. Ha nem látod biztosnak a kereszteződést, akár meg is állhatsz.
Az én oktatóm is tett olyan megjegyzéseket jobbkezes kereszteződésnél, hogy simán mehettünk volna, mert két ház között belátni egy 20 méteres szakaszt, és nem jött senki.
Az idióta még a vizsgabiztosommal is összeveszett a vizsgám alatt.
Vezess óvatosan(!), magabiztosan, és túlleszel rajta.
Utána tied a pálya, meg a felelősség.
Azon sértődtél be, hogy felhívta a figyelmedet arra, hogy az elkövetett hibák a forgalmi vizsgán bukást jelenthetnek?
Nem ismerjük a részleteket, de amikor valaki kiemeli, hogy 30-40 óra gyakorlás után ő már jól vezet, azt valamiért erős fenntartással kezelem.
Azzal kezdted, hogy eddig jófej volt az oktatód, most besértődtél azon, hogy szerinte nem lesz jó a vizsgán, ahogy vezettél.
Lehet oktatót váltani, csak a leírtak szerint értelmetlennek tűnik.
Átmehetsz egy másik oktatóhoz, aki lehet rosszabb lesz, másik oktató, másik autó plusz gyakorlást is jelent, és az sem kizárt, hogy csak hónapok múlva lesz rád ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!