Melyik a legmegbízhatóbb kis dízel autó?
Nekem Fiestán van, 1.4TDCI-vel. 40ekm-t tettem meg vele mióta megvettem 2 éve. A befecskendező rendszerrel nem volt problémám. Ahogy nagyon a motorral sem, egy-két tömítés, turbócső, generátor szénkefe, na meg a kötelező szervizeken kívül nem kellett rá költeni.
Futóműben stabilizátor pálca, kormány összekötő, talpas gömbfej cserét csináltam.
Karosszéria rozsdamentes, olasz import volt. Kapott alvázvédőt a padlólemezre, kerékjárati ívekre, kerékjáratba küszöb alsó peremére, emelési pontokra, futómű bekötési részekre tehát mindenhová ahová kell, hogy ez a rozsdamentes állapota meg is maradjon sokáig.
Fogyasztása 4.5l/100km nagyátlag szerint (applikációban fel van minden tankolás jegyezve). Kezdő jogsis koromban csináltam vele 3.7-eket is. Nem mentem csak 90-el és mindenhol lassan gyorsultam stb. Ha nem nyomod neki annyira (max 110), nem klímázol, akkor télen elvan 4.3-4.4 környékén.
Most nyáron klímával 5-5.5litert kér 130-140-es tempóval közlekedve viszonylag kevés városi cirkálással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!