A kismacskáim a motorháztető alatt játszanak és mászkálnak ott mindenen a motor körül. Csinálhatnak kárt?
kábeleket nem rágják meg, játékkal nagyon valószínűtlen, hogy kárt tesznek
kivétel, ha elindítod az autód amíg ők a motortérben bújkálnak...
Hát én valahogy megpróbálnám őket onnan elcsábítani. Csak egyszer kell úgy elindulnod, hogy az egyik kis lüke ott legyen és annyi neki, ha menetközben kiesik vagy hőgutát kap esetleg a hosszbordás szíj rántja be őket.
A motortér veszélyes terület számukra. Nem is értem, hogy nyáron miért játszanak ennyire melegben.
Hát az akkor nagyon nem jó. Egyszer véletlen elfelejtem megnézni hogy ott e vannak és elindulok,el se merem képzelni.Volt már olyan hogy beindítottam a kocsit és a kocsi alól futottak ki.Akkor jöttem rá kb először hogy ott tartózkodnak.
Volt már olyan is hogy egy kismacskát szállítottam hazáig. Ezt csak akkor tudtam meg amikor az éjszaka közepén a kutya nagyon ugatta a kocsit. Felnyitottam és benne volt egy kismacska a motornál.
Na de a témára visszatérve tettem egy üveg vizet a kocsi alá hátha nem mernek oda menni. Vagy mi lenne a megoldás?
A "sicc onnan" meg hasonlók nem használnak
Vannak kifejezetten kis állatokat taszító spray-k amit a motortérbe lehet fújni bűntetlenül, elsősorban ugyan nyestre találták ki, de nem kizárt, hogy ez a macskát is taszítja. Van ennek olyan alternatívája is, hogy állatszőr van valami tasakba, azt kell elhelyezni a motortérbe, pl kutyaszőr!
Én valami ilyesmi irányba nézelődnék, jobb ha maguktól szokna le róla, hogy valamiért ne legyen komfortos ott nekik!
Nyest elleni spray, ami akár még be is vállhat, bármelyik hipermarketben kapható (pl: Auchan), vagy bármelyik barkácsáruházban (pl: Bauhaus, OBI, Praktiker). De ma már nem olyan ördögtől való a webes rendelés sem, de te tudod!
Házi praktikákhoz nem értek, dílerek a vizes flakont rakok a kocsi köré több ponton elvet használják, de kétlem, hogy ez tartós módszer lenne, de nyilván egy kereskedés több 10-100 autóját nem kezdik el motorteresen védeni.
Nincs internet a közelben? Mi az hogy nem találsz megoldást?
Eddig hol és hogy kerested? Meg sem tudom számolni, hány helyről lehet ilyet rendelni házhozszállítással. Google egy csomó találatot ad.
DÖntsd el, akarsz-e darált macskát találni a kocsid alatt. Ha nem, rendelj egy ilyen löttyöt, azt kész. De ez a semmiről beszélés kb. a finfűrészeléssel egyenértékű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!