Hogyan kell megszüntetni az automata olajzást a robogóknál?
#6 Ha megragad a szivattyú akkor nem szűnik meg az automata olajzás? Megszűnik ---> kívánságod teljesül.
Ha ennyire hajthatatlan vagy, akkor iktasd ki ezt az amúgy hasznos funkciót...
Ehhez nem tudom miért kell segítséget kérned egy ennyire egyszerű konstrukciónál, mint egy robogó. A típusát nem tudtad leírni, így nem tudunk segíteni.
Meg kell szüntetned a szivattyú hajtását, le kell ereszteni az olajtartály tartalmát és le kell dugózni a szivattyú szívóágát.
Ezek után járhatsz a kútra 2T olajjal a táskádban, taps-taps.
A karbinál elvágod a csövet, a karbinál ledugózod, mert falsot szívna. A másik csövet visszadugod a tartályba és hagysz benne 2T olajat, így a szivattyú továbbra is keringeti és nem szarik be. És nem kell lebontanod a fél motort sem. Te pedig keverheted a benzint olyanra amilyenre akarod.
Én is kikötöttem, mert nem bíztam már meg benne 16 éves korára. Aztán végül eladtam, mert amúgy utáltam az 50-es robogókat, egy megváltás volt utána a B125 jogsival egy négyüteművel menni. Aztán azt is eladtam, mert rájöttem inkább autózok és fizetem annak a költségeit... Öregszik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!