Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » "E8" jóváhagyási jellel...

"E8" jóváhagyási jellel rendelkező indexlámpát felszerelhetek az autóm tükrére? Büntethetnek, van mitől félnem?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy LED-es visszapillantó tükörre való irányjelzőt az AliExpressről. A termék oldalán is fel van tüntetve az E8 jelzés, miszerint megfelel a termék az európai standard szabványoknak, illetve magán a műanyag házon is látszik ez a jelölés. Ez azt jelenti, hogy ezt szabadon felszerelhetem a kocsira, és mehetek vele anélkül, hogy tartanom kellene rendőri következményektől? Egyébként teljesen normálisan néz ki, nem kihívó, nem tunerjóska cucc, csak egy sima futófényes indexlámpa, ami rengeteg kocsin gyárilag rajta van, csak az enyém épp nem ilyen.

2022. aug. 15. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Felteheted nyugodtan, a bekötésre figyelj, megfelelően müködjön amúgy kutyát nem érdekli hogy miféle és honnan van.
2022. aug. 15. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A lámpát beszereltem és természetesen hibátlanul működik. Mi a helyzet a műszakival? Ott már inkább szedjem le, vagy ott sem fog zavarni senkit?
2022. aug. 15. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Müszakin sem "zavar senkit" lényeg hogy rendesen müködjön amikor kell, a többi irányjelzövel együtt.
2022. aug. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!