Új autó vásárlását tervezem. Évi 4-5 alkalommal szállítanék kerékpárt az autóval. Érdemes csak emiatt vonohorgot kérnem az autóra vagy a csomagtartóra felszerelhető tároló is tökéletes?
A vonóhorog kb 120ezer forint ha utángyártott én azt kértem.
A kerékpárt nem kell magasra emelni nem cseszi szet a fényezést lehet nyitni a csomagtartót ha hátul a bicaj pl szállásra megérkezve a bepakolassal lehet kezdeni nem kerékpárt rendezni.
Különben egy fényezés javítás meghozza a vonohorog árát
Vonóhorogra szerelhető van. Én csak ilyet ajánlanék. Sokkal könnyebb használni, mint bármi mást.
#4 leírta kb. amiket én is mondtam volna
Vagy vonóhorog, vagy tetőcsomagtartó.
A hátsó ajtóra kötözött biciklitartó leamortizalja az autót, és még a csomagtartót sem tudod kinyitni a bicajok lepakolása nélkül.
Sokat láttam kerékpárt csomagtartón. Hogy teszik fel létrával?
Levenni? Ahová megy ott is van létrája. Én vettem inkább egy összecsukható 20 zollos pedeleket. Befér a suzi csomagtartójába.
#8: Egy átlag magasságú ember minden gond nélkül felteszi a biciklijét a tetőcsomagtartóra.
Én mondjuk pont azt nem tudom elképzelni, hogy letrára hogy vinném fel a hatalmas trekking bicajomat :))
Azért 15 kg-t felemelni fej fölé nem egy erőemelő teljesítmény.
Aki alacsony, annak marad a vonóhorgos megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!