Új autó vásárlását tervezem. Évi 4-5 alkalommal szállítanék kerékpárt az autóval. Érdemes csak emiatt vonohorgot kérnem az autóra vagy a csomagtartóra felszerelhető tároló is tökéletes?
#10: amúgy erdekelne a tapasztalatod neked mennyivel nőtt a fogyasztás, mert nekem nincs vonóhorgon, mindig tetőn vittem a bicajt, és félrem is hogy mi lesz, de igazából nem volt eszrevehető különbség (spritmonitor, minden tankolast vezetek).
Autopályán 120 felett már mutat egy kis pluszt a pillanatnyi fogyasztás a szokásoshoz képest, meg van hangja is, de bicajjal a tetőn inkább nem szoktam száguldozni.
Új autónál beszélgess velük és lehet piszok nagy kedvezménnyel ráteszik a vonóhorgot.
Én is így voltam régebben és szinte ingyen tettek rá vonóhorgot.
nekem nem tunt fel eltérés fogyasztásban, de deciket nem is tudok számolni, ellenben pl suv esetén a vonóhorgon levő 4 bicaj nem jelent semmit, de nyugodt 160as tempóval meg se rezdülnek..
A teteje nekem eleve kizárt volt mert magas, és full üveg teteje van, azt ha valamiért dől a bicaj akkor milliókban lehet számolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!