Rutin viszga előtt műszaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerdán megyek rutin vizsgázni motorral A kategóriában és előtte el kell mondani a "mindennapi elindulás előtti megnézendő dolgokat(műszaki)"! Valaki letudná írni pontosan mit kell megnézni rajta? Tehát azt tudom hogy kerék,kormány,világítás,fékek de ezeken belül mit kell megnézni? Előre is köszi!2010. szept. 23. 19:02
2/3 anonim válasza:
Már nem azért, de az oktatód nem ezzel kezdte? Mert nálunk az első találkozás utáni 20 perc ezzel ment el egyből.
3/3 Abonyi válasza:
Nekem kismotornál ezeket kellett:ha egyáltalán tudsz valamit kezdeni na pl:Keréknél hogy milyen mélyek a bemélyedések ,indexet megkell nézni hogy működik-e,első teleszkó nem (lóg) szembe beállsz és előre -hátra nem szabad hogy mozogjon,fékek jók-e,féklámpa működik-e,első-hátsó világítás működik-e,még esetleg A kategóriánál ,hogy a kuplungnál mennyi a holtjáték fent a karnál én úgy emlékszem hogy 2-3 mm.még a kerekeknél megkell nézni hogy nincs -e szálszakadás és egyéb hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!