Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nehézkes az indulás...

Miért nehézkes az indulás 4-es golfnál?

Figyelt kérdés

Vannak olyan napok amikor egész nap elsőre pöc röff indul a kocsi, volt olyan hogy hetekig nem volt semmi baja, de általában a reggeli első indulásnál szórakozik az autó, cseréltünk üzemanyag szűrőt, hátha az a baja, de sajnos ez nem oldotta meg a problémát, nem értek annyira az autókhoz, inkább csatolnám nektek a videót, természetesen hang-al, a videó mindent elárul hogy értsétek mi is pontosan a problémám.

[link]

2022. aug. 11. 18:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
7-es válaszolónak, ma reggel vagy 5 x rá adtam a gyújtást majd vissza, de ugyan ezt csinálta... Nem indult el akkor sem elsőnek.
2022. aug. 12. 06:04
 12/15 anonim ***** válasza:

10. Mégegyszer !!

Ha eldugul akkor később se indul be, ezt érted ??

De itt aza baj a kérdező szerint hogy először nem indul majd jó lesz minden később, pedig hetekig semmi baj.

Ezért nem jó a dugulás elméleted.

2022. aug. 12. 07:39
 13/15 anonim ***** válasza:

#12 Mégegyszer!

A dugulás nem azt jelenti, hogy egy csepp sem jut át. Ha félig van eldugulva, akkor van átfolyás, csak kevesebb. Mikor indítózol, a kevesebb átfolyás miatt tovább tart míg felépül a nyomás és amíg nincs nyomás addig nem indul be. De idővel felépül és indul az autó.

Ezt érted???

2022. aug. 12. 07:49
 14/15 krwkco ***** válasza:

"ma reggel vagy 5 x rá adtam a gyújtást majd vissza"

Akkor lehet, hogy más a baj, mint amit gondoltam, hogy ennyi szivattyúzással fel kellett volna tölteni benzinnel a csöveket.

Ha második, harmadik próbálkozásra mindig beindul, akkor én egyelőre nem vinném szerelőhöz. Egy ilyen hibát, ami naponta csak egyszer jelentkezik, nagyon nehéz megtalálni. A szerelő is csak találgatni tud és drága alkatrészeket cserélni találomra.

Én megvárnám, amig a hiba rosszabbodna és más jele is lenne. Elvégre az autó így is használható. :-(

2022. aug. 12. 08:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Mint írtam haveromnak is ugyan ez volt... vagyis már visszatért :D

Első indításnál tekerhetted te 2 percig is semmi. Leveszed a gyújtást, vissza a gyújtás, indítás és pöcc-röff :D

Kicseréltette ezt a pillangószelep vagy fojtószelep házat vagy mi a fenét.

Fél évig eltűnt a probléma... azóta visszajött :)

2022. aug. 12. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!