Teljesen laikus vagyok a témában, most csinálom a jogosítványomat. El szeretnék kezdeni autót keresgélni lassan. Nagyon tetszenek a városi terepjárók, így elsősorban olyanban gondolkodom. Első, "összetörős" autót nem szeretnék venni, annak az árát inkább abba az autóba fektetném, amit hosszú-hosszú ideig használni szeretnék. Az árkategória legyen mindegy, majd úgyis eldől. Szívesen fogadnék ajánlásokat, illetve bármilyen információt, esetleg arról is, hogy hol érdemes tájékozódnom.
Árkategória ne legyen mindegy, mert nagyon fontos és nem tudunk semmit mondani így. Mondhatom hogy első generációs Nissan Qashqai meg azt is hogy új Tesla Model Y, kicsit más az áruk.
2022. aug. 10. 16:18
2/10 anonim válasza:
Azért ez a nesze semmi fogd meg jól és az ár legyen mindegy eléggé hülyeség. Mondhatunk itt neked Bentley-t, ha neked csak 5 milliód van vagy azt gondolod, hogy majd 300 ezerért lesz normális autód. Mondj egy árat, amennyiért maximum autót vennél, mert benyögöd itt a 300 ezret, annyiból egy normális Swift sem jön ki.
2022. aug. 10. 16:20
3/10 anonim válasza:
Ennyi infóból? Bármilyet.
Tájékozódni pedig a hahu-n tudsz.
2022. aug. 10. 16:22
4/10 anonim válasza:
Azért árat írhattál volna, mert nem meghatározott árkategóriában vehetsz régi Vitara-t 500-ért, vagy Urust 130 misiért, és gondolom neked sem mindegy...
2022. aug. 10. 16:36
5/10 anonim válasza:
Ár nélkül erre nem lehet mit írni...
2022. aug. 10. 18:14
6/10 anonim válasza:
Pirosat, az sportos.
2022. aug. 10. 19:42
7/10 anonim válasza:
Ennyi infóval kb annyi hogy menj fel használtautó.hu-ra és nézd meg ami tetszik.Körülbelüli keret,felhasználási mód,egyéb igények nélkül semmi érdemlegeset nem tudunk mondani.
2022. aug. 10. 20:07
8/10 A kérdező kommentje:
Azért mondtam, hogy az ár mindegy, mert elsősorban tájékozódni akarok. Miről mit lehet tudni, az is segítség, ha szempontokat javasoltok a választáshoz, vagy bármilyen forrást. Mindenféle ártól és vásárlástól eltekintve. Az árakkal tisztában vagyok. Ugyanakkor minden egyébbel -sajnos- nem. Nem volt, és nincs kitől informálódnom.
3-as: Köszönöm!:)
2022. aug. 10. 21:56
9/10 A kérdező kommentje:
De ha ragaszkodtok hozzá, mondok 10 millót felső árhatárnak. (igen, anyámat, mert van 200 millás autó is, nem mindegy, tudom.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!