Milyen típusú autó lenne jó első autónak?
Anno Renault Scenic-en tanultam vezetni oktatóval, ez mellett tanultam vezetni egy Ford s maxon is. Valamennyire hozzá szoktam a nagy autókhoz, úgy értve magasabb üléshelyzet, nagyobb látótér pl.
Gondolkoztam milyet kéne vennem, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Skoda Superb,Toyota Yaris, Toyota Auris.
Ezeken gondolkoztam eddig, nagyjából 6-7 éveset vennék. Valakinek valami tapasztalata? Megbízhatóság, üzemanyagfogyasztás, térkihasználás?
Nem azért, de a felsoroltaknak köze nincs a Scenic-hez meg az S-Max-hoz, mármint felépítésben, üléspozícióban stb. Nem is értem, hogyan jött ki ez a lista.
Egyébként a felsoroltakat bátran veheted. Csak a szokásos, használt autó vásárlási dolgokat kell megszívlelni
Az első bekezdésben lévő egyterűknek nem sok köze van a többihez.
A Yaris kisautó, a Golf, Octavia, Auris átlag kompakt, a Passat, Superb középkategóriás szedán.
Szóval elsősorban ki kéne találnod, hogy mit is szeretnél pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!