Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen típusú autó lenne jó...

Milyen típusú autó lenne jó első autónak?

Figyelt kérdés

Anno Renault Scenic-en tanultam vezetni oktatóval, ez mellett tanultam vezetni egy Ford s maxon is. Valamennyire hozzá szoktam a nagy autókhoz, úgy értve magasabb üléshelyzet, nagyobb látótér pl.

Gondolkoztam milyet kéne vennem, Volkswagen Passat, Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Skoda Superb,Toyota Yaris, Toyota Auris.

Ezeken gondolkoztam eddig, nagyjából 6-7 éveset vennék. Valakinek valami tapasztalata? Megbízhatóság, üzemanyagfogyasztás, térkihasználás?

2022. aug. 8. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Nem azért, de a felsoroltaknak köze nincs a Scenic-hez meg az S-Max-hoz, mármint felépítésben, üléspozícióban stb. Nem is értem, hogyan jött ki ez a lista.

Egyébként a felsoroltakat bátran veheted. Csak a szokásos, használt autó vásárlási dolgokat kell megszívlelni

2022. aug. 8. 13:05
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Superb meg Yaris egy mondatban, mint nagy autó... ajjaj.
2022. aug. 8. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első bekezdésben lévő egyterűknek nem sok köze van a többihez.

A Yaris kisautó, a Golf, Octavia, Auris átlag kompakt, a Passat, Superb középkategóriás szedán.

Szóval elsősorban ki kéne találnod, hogy mit is szeretnél pontosan.

2022. aug. 8. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, nem írtam körül teljesen a dolgokat. Hogy miért is ezeket az autókat néztem ki? Igaz, nagy autón tanultam vezetni, és az lenne ideális nekem, de az árakat nézve úgy gondoltam kifizetődőbb egy közepes méretűt nézni. Tehát nem a méret az elsődleges szempont, csak előny lenne, de nem szükséges feltétel. A Yaris pont kifejezetten kicsi autó.. Azt azért írtam bele, mert sok jó dolgot hallottam róluk, plusz nagyon jó áron van a minoseghez képest. Ne értsétek félre, nem azt írtam, hogy ezek nagy autók, csak, hogy nekem az lenne a legjobb, de mégis ezek közül kéne válogatni már csak árak miatt is. Várom a tapasztalatokat, ha valakinek van.. Kicsi analfabéta vagyok ezen a téren XD, még nem vettem ugye autót. Ha valaki tud ajánlani még autó típust (márka, kompakt), azt is megfontolásra veszem.
2022. aug. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!