Peugeot tulajdonosok? Lent.
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem,hogy kinek van (2004 körüli) Peugeot 307-es autója? Szereted? Milyen autónak tartod? Ajànlanád másnak?
Nekem nagyon tetszenek , de mindig mondják,hogy jaj csak francia autót ne vegyél, így gondoltam megkérdezek olyat.akinek van ilyen és saját tapasztalatot tud mondani!
Előre is köszönöm
2022. aug. 7. 14:27
1/4 mindentudó99 válasza:
206 van szüleimnek újonnan vették. 16 éves .kb 10 éves koráig hozzá se kellett nyúlni. Minden márkát szid valaki. Nem kell velük foglalkozni. Ha tetszik vedd meg. Én Dacsia dustert vettem. Lexarom ki mit gondol. Dízel 5 literrel elmegy. Imádom
2/4 anonim válasza:
A 307 valamiért jobban rohad, mint pl egy 206-os peugeot, de már normális hátsó híddal van.
A dízelek jók, de ha nem jó az nagyon húzós. Olvastam 160 ezres porlasztócseréről is.
A benzinesek meg nem a leg takaréskosabbak, nagy a kaszni, amiatt.
Amiket vezettem, a szokásos francia elektromos nyűgök voltak.
3/4 franciasrac válasza:
Persze hogy jó kocsi az, a szomszédomé 20 éves és még perfektül működik
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. aug. 9. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!