Érdemes most beiratkozni autósiskolába és kifizetni előre az egészet?
Amikor elkezdtem nézegetni kihez kellene menni, felhívtam egy szimpatikusat. Mire beiratkoztam volna már emeltek is "alkatrész drágulásra" hivatkozva. Meg félre is informáltak valamivel kapcsolatban szóval mást kerestem.
A városban a legolcsóbb 300 ezer forinttól indul, nincs olcsóbb. Ugye 5 éve még 3500 volt egy óra, ma már 7500-7500-tólindul, viszont egyre több a korlátozás a benzin ársapka miatt.. (20 liter max, magán autók stb)
Tehát azzal számolok, 1-2 hónapon belül megint lesz emelés a benzin miatt.
Majd januártól megint, az új kormányrendelet szerint, mivel kötelező lesz valakinek kifizetnie a milliós szimulátorokat is.
Szerdán megyek és beiratkozom, ki is fizetem mind a 300 ezret, nehogy emeljenek amíg a Kreszt csinálom..
Vagy ezt nem tehetik meg? Ha aláírom, onnantól kezdve nekem vizsgázásig annyi lesz amennyit aláírtam, akkor is ha óránként fizetem? (Bár ezt úgyis megkérdezem ott)
Szerintetek ez az egyetlen megoldás, hogy most mindenki rohan és beiratkozik? Hullámra és folyamat lassulásra lehet majd emiatt számítani?
#10 Én Székesfehérváron csinálom az A ketegóriát, és most kezdtem a rutint.
Amit eddig befizettem, az az elmélet is online tanfolyam és vizsga 50 ezer+4700 vizsga.
Illetve 10+1 óra rutin és hozzá a vizsga 11*8ezer és 4700Ft vizsga
Ezen felül még ha jól tudom lesz 16 óra városi vezetés, és 11 ezer ennek vizsgadija.
Érvényes B kategóriás jogsim van, így se EÜ, se pedig Új orvosit nem kellett fizetnem.
B kategóriánál viszont nincs rutinvizsga, rég eltörölték (bár nem biztos, hogy jó ötlet volt).
#12 Igen tudom, de az csak egy 4700 forintos vizsgadíj, viszont mellette meg nem 26 órát kell vezetni hanem 30-at. Egyébként még én is külön csináltam a rutint meg a városi vezetés vizsgáját.
Szóval én még mindig keveslem, hogy 300-ból meg lehetne csinálni a B kategóriát, még ha máshol olcsóbb is a kresz oktatás.
Szia, hasonlóképp jártam én is annó.
Hiába fizettem be pl 6500ft-os órabérrel a gyakorlati óràk számát, nekem is megemlekték 7.000-re. Szerződésben is bent van, hogy emelhetnek. Úgyhogy nem vagy vele előrébb :/
Kérdeztem az autós sulis vezetőt, azt mondta ha telibe fizetek akkor nem emelkedik nekem már 😁🤞
Gondolom suli függő
Akkor neked mázlid van, vágj bele, szerintem hamarosan emelik megint, és már így sem olcsó a 7.000 forintos óra díj, plussz a vizsgák, kressz, elsősegély, plussz órák és az sem biztos, hogy minden meg van elsőre 😪
Hajrá 😋
#17 7 ezerért nem is láttam, csak egy kis autósiskola honlapján ami nem lett 1 éve frissítve..😅
Ahol most kezdek 7500 a legalja, de lehet 8000 lesz, ha más oktatót akarok, aki jobb, rugalmasabb stb :/
Most úgy tervezek vele, hogy 350 ezerben benne lesz minden, persze ha minden elsőre sikerül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!