Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az olajár lecsökkent az...

Az olajár lecsökkent az eredeti állapotra, akkor miért drága az üzemanyag?

Figyelt kérdés

Brent olaj 94dollár hordónként. olajar.hu

Ugye ez volt bőven 120dolláros ár fölött is, ami valóban indokolta az áremelkedést, de most visszacsökkent. Akkor most miért drága az üzemanyag? Egész Európába 800Ft-os vagy afölötti árakról beszélnek literenként...

Nem bűzlik itt valami?

2022. aug. 5. 15:00
1 2
 11/18 NTBS ***** válasza:
Mert túl sokat használunk. Ha mindenki 1 hónapra letennie az autót lejjebb menne.
2022. aug. 5. 17:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
11-es: a gond csak az, hogy rengeteg embernek a munkája miatt kell az autó! (Munkába járás, vagy munkaeszköz) Ha nem Pesten laksz, akkor igen sok helyen nincs tömegközlekedés vagy nagyon rossz.
2022. aug. 5. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon drága a dollár
2022. aug. 6. 07:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#11 és ezt hogyan oldod meg? Egy hónapig nem mész boltba? Mert az áruk nem fognak maguktól besétálni az üzletekbe. A taxisok egy hónapig ne dolgozzanak? A burkoló vigye villamoson a szerszámait meg a járólapokat? Stb...
2022. aug. 6. 07:53
 15/18 anonim ***** válasza:

#11 Csak az a baj hogy minden ember úgy gondolkozik, hogy "mindenki kivéve én". Magyarán senki sem tenné le az autót csak a többitől várná el.

Másrészt, nem kellene letenni az autót csak nem használni feleslegesen illetve nem tartalékolni. Rekordfelhasználás van üzemanyagból tehát többet használnak az emberek mint eddig. És igyenis tartalékolnak sokan, benzinkúton dolgozom én is nap mint nap több olyan emberrel találkozok, aki azzal kezdi hogy ő nem akar tartalékolni mert csak heti egyszer megy le a piacra a kocsival de azért legyen tele a kocsi meg csak tankoljak már meg egy 5 literes kannát is, aztán elő kerül három 20 literes kanna meg a végén még az anyja kínjába is tankoljak. De ők azért nem akarnak tartalékolni. Ezt kellene megérteniük az embereknek, hogy lesz üzemanyag ha nem vásárolják fel feleslegesen.

2022. aug. 6. 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Én nem benzinkúton dolgozom, de láttam nem egyszer, mikor kúton jártam, tavasszal amíg nem volt mennyiségi korlát, hogy a sok pánikoló spájzoló barom, meg akik vitték külföldre eladni, beálltak utánfutókkal és a köbös IBC-t, meg a 200 literes hordókat csorgatták tele. Én nem hiszem, hogy ez kivételesen mindig csak akkor történt mikor én is a kúton jártam. Valószínűleg ez ment folyamatosan 0-24-ben. Aztán meg megy naivan a csodálkozás hogy milyen sokat autóznak a magyarok. A nagy lótúrót! Csak ezeket nem kellene megengedni. A felháborodás ellenére én helyeslem azokat az intézkedéseket, amikkel ezeket próbálják kiszűrni.
2022. aug. 6. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Na az ilyeneket én sem értem. Gondolom azóta meg rájuk rohadt a 3000 liter benzin.
2022. aug. 6. 10:26
 18/18 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Az árfolyamváltozás csak néhány %."

Egy éve ilyenkor 298Ft volt egy USD. Most 385. Ez 30%. Azért ez jónéhány százalék...

2022. aug. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!