Mennyire drágultak meg a használtautók az elmúlt, mondjuk 2-4 évre visszatekintve?
Figyelt kérdés
Mennyivel drágábbak most mint mondjuk 2018-ban, és 2020-ban? Konkrét típusokat is írhattok.
Sajnos kiestem az utóbbi időben a témából.
2022. aug. 3. 21:17
1/5 anonim válasza:
Körülbelül 20-30%-os emelkedés volt úgy, hogy lefele kéne mennie az árnak, mivel öregszenek az autók. A felkapott, kevés fogyasztású autóknál ez még több.
2/5 anonim válasza:
2021-ben, majdnem pont egy eve vettem valamit (hasznaltan) 6.8M-ert. Most ugyanaz a tipus, felszereltseg, futasteljesitmeny ugyanabban a kereskedesben, szinten hasznaltan 8.6M. Szamold ki...
3/5 Sweaze válasza:
Én 2021-ben vettem egy 2017-es Titanium Mondeot, 5,5 millióért, most ugyanazzal a felszereltséggel 6,5 millió körül mozognak.
4/5 anonim válasza:
2017ben adtam el egy Renault Clio-t. Most 2022ben ugyan annyiert aruljak azokat az evjaratu Cliokat ami nekem is volt.
5 ev alatt lejjebb kellett volna mennie az araknak mert 5 evvel idosebb autorol van szo.
5/5 anonim válasza:
Használt autót utoljára 10 éve, 2012-ben vettem. Ma is ezt az autót használom. Akkor egy 6 éves kocsi volt, amit 1,32M-ért vettem. Nagyjából követem a használt árakat. 2017-18-ig nem sokat veszített az árából 1M környékén tudtam volna eladni. Azóta viszont elkezdett emelkedni az ára. Ma már többért tudnám eladni, mint amikor vettem. Annak ellenére, hogy közben eltelt egy évtized és majdnem 200.000km-t toltam bele csak én. 20-30% az utóbbi 2-3 évben egyáltalán nem túlzás, ennyit simán drágultak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!