Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót választanátok a...

Melyik autót választanátok a 2 közül?

Figyelt kérdés

Első autóm lenne, ez a 2 autó tetszik a legjobban:

Mitsubishi Lancer Evo X 2009

8. Generációs Honda Accord

Természetesen tuning nélküli lenne a kiválasztott.

Mikre érdemes figyelni a fenti autóknál, milyen problémái lehetnek?

2022. júl. 31. 22:51
 1/6 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Te a sima 9. generációs Lancerre gondolsz, nem az Evora.

Én is gondolkodtam azon a Lanceren mert egyébként egy szép autó, de végül nem fogott meg annyira hogy utána nézzek és vegyek egyet. Hullaszállító 7. generációs Accordot vettem, de a csoport olvasgatása közben nem láttam sok panaszt a 8. generációra sem, talán a dpf miatt érdemesebb dízelből 7-est venni de mással nem kell foglalkozni.

2022. aug. 1. 09:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Evolution X-et néztem, kinézetre az tetszik

[link]

2022. aug. 1. 10:14
 3/6 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Brada…

A Honda Accord és a sima Lancer olyan 2-3 millió Ft, az Evolution X viszont 20 millió Ft környéke.

Az Evo a rallira való homogolizálás miatt létezik, ez az utcai alapja a versenyautóknak, olyan mint pl a Yaris GR.

[link]

2022. aug. 1. 10:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Igaz, most néztem utána rendesen az evo x-nek

De amúgy 3m fele már kapnék jó állapotú lancert, mint ahogy te is írtad

Tehát akkor lancer, vagy accord lenne a jobb?

2022. aug. 1. 12:49
 5/6 Beviz Elek ***** válasza:

Kérdezősködj típusspecifikus fb csoportokban. A Honda szuper kis kocsi, de nem gondolom hogy a Lancerrel is sok gond lenne, ha ez igaz akkor pedig próbáld ki mindkettőt és keress egy szépet abból amelyik jobban tetszik.

Én Honda és Lexus fan vagyok, nekem egyértelmű hogy hol kezdek keresgélni ha autót akarok venni (ebbe belezavar hogy eléggé gyér az elektromos választék de ez most mellékes), viszont ez én vagyok és lehet hogy neked más jön be.

2022. aug. 1. 16:15
 6/6 anonim válasza:
Elsőt választanám
2022. aug. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!