Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek olyan autót aminek a...

Vennétek olyan autót aminek a műszaki vizsgája hamar - két hónapon belül - lejár?

Figyelt kérdés
Minden szempontból megfelelne. Viszont szeptember végéig van meg a műszakija. Azért ott találhatnak hibát, olyat is ami a használat során nem jön elő.
2022. júl. 30. 22:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ismerősöm lánya nagyon megszenvedte mire átment az autója. Előtte elvitte megnézetni a szerelőjével. Műszakin belekötöttek, hogy ez az /nem tudom a részleteket/ kopott. Tehát nem! Kicseréltette, akkor meg az alváznál v.mi. Csak nagy vonalakban mesélte el nekem ismerősöm. Kár, hogy nem tudom jobban a részleteket. Szóval szegény lány már tök ideg volt a végén. Hát valami ilyenbe nem szeretnék beleszaladni a frissen vásárolt autóval.
2022. júl. 31. 10:50
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Bohóckodás.

+2000 forintért egy raklap is átmegy a műszakin.

2022. júl. 31. 11:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért előtte csak átnézeted nem? Én egyébként így vettem a mostani autómat, hogy pár hónap műszaki volt rajta, de tudtam , hogy rendben van, és simán át is ment a műszakin, nem kellett semmit csinálni rajta.
2022. júl. 31. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!