Vennétek olyan autót aminek a műszaki vizsgája hamar - két hónapon belül - lejár?

Ha felmerül a kerdés, hogy atmenne-e műszakin, akkor hagyd ott.
Ha meg kell mindenkeppen vedd meg. Én lealkudnam egy olajvsere es egy műszaki arát, ha egyebkent ok-nak tűnik a kocsi.

Simán, meg se fordulna a fejemben, hogy ez kizáró ok lenne. Ha több milliót kiadok egy autóért, nem azon a 20.000Ft-on rugóznék. Olyan autót, ami műszakilag eléggé kifogásolható és szemmel láthatóan ordít, hogy nem menne át műszakin, pl ropivá rohadt küszöb, gázadásra hatalmas fekete füstfelhő, stb, eleve meg se vennék.
Legutóbbi olyan autómat, amit használtan vettem októberben vettem és februárig volt érvényes a műszakija. Igaz ez 4 hónap, de eszembe se jutott, hogy amiatt ne vegyem meg, mivel műszakilag, esztétikailag is kifogástalan, újszerű, megvigyázott 6 éves kocsi volt.

Nem is értem miért vagy hogyan lehetne ez szempont.
Egyrészt a műszaki 2 évente lejár.
Elég nagy százalákban pont a műszaki előtt vannak az autók.
Másrészt bármi lehet friss műszakis, akármilyen roncs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!