Chopper, crusier stílusú motorral el lehet menni
szerpentinekre, kanyargós utakra motorozni?
Figyelt kérdés
Nem mintha tilos lenne, csak nagyon vágyom egy Erdély, Tátra, Bükk túrára a Honda cruiseremmel és nem tudom milyen lehet egy hosszú tengelytávú motorral.
Nem rég lett meg a jogsim, eddig szinte csak országúton vezettem egyenesekben javarészt.
Milyen tapasztalatok vannak egy ilyen szerkezettel egy szerpentinen?
Vagy semmi extra az egész? Ugyanolyan mint a többi motorral?
Ahogy A1-től A8-ig el tud fordulni minden autó a közutakon, úgy SMKP-tól chopper-ig bármi szintén.
Mondjuk, ha nem tudsz vezetni, ne indulj neki egy erdélyi túrának
2022. júl. 30. 16:43
2/6 anonim válasza:
ha nincs benne benzin akkor nem
2022. júl. 31. 11:42
3/6 veterán vas válasza:
Az átlagos közutak olyan méretűek, hogy a járművek 99%-a különösebb kihívás nélkül képes rajta közlekedni.
Na most, ahol egy kiránduló busz, vagy egy teherautó is képes befordulni, ott bizonyára a világ leghosszabb chopperének sem okozhat gondot egy kanyar.
2022. júl. 31. 13:35
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet én voltam félreérthető, de én nem az utak szélességére gondoltam, hanem arra, hogy mennyire élvezetes egy alacsony súlypontú, 220 kg tömegű motorral kanyarvadászni a hegyekben. Merthogy crusier-t nem igazán látnu, leginkább túra és sport motorokat.
2022. júl. 31. 17:15
5/6 anonim válasza:
Véleményem szerint belevághatsz simán, nekem is volt egy Yamaha 535 virago-m és nagy éltem vele a kanyaros túrákat :D Most 660Tenere-m van egész más kategória igaz sajnos kinőltem a chopper állású motorokat, de szerintem a chopperral élvezhetőbb volt mint evvel a nagy döggel :D
2022. aug. 1. 07:21
6/6 anonim válasza:
Simán! Max annyi hogy nem lapra döntve a kocsikat előzgetve fogsz menni. Én is nagy dög chopper/cruiser motorokkal járok ilyen helyekre. Siman élvezetes még úgy is ha nem a lábtartót karistolva megyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!