Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri egy 12-13 éves autót...

Megéri egy 12-13 éves autót vennem?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok, és a munkámból adódóan muszáj autót használnom, de sajnos jelenleg nem állok úgy anyagilag hogy 1 milliónal többet tudjak költeni autóra. Az autóárak meg jelenleg az egekben, úgyhogy nincs szerencsém. Esetleg tudtok olyan autót ajánlani, amik ilyen idősen is viszonylag kevés javítással bírják?

Egyébként kb 4-6 évre tervezek vele, szóval tudom nem egy életre szóló üzlet, de egyenlőre ennyire futja.

2022. júl. 29. 12:23
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

"Esetleg tudtok olyan autót ajánlani, amik ilyen idősen is viszonylag kevés javítással bírják?"

Ez már ilyen árkategóriában nagyon lutri, és bármikor bele lehet szaladni egy költségesebb szervízbe. Előző gazdától függ legfőképp. Ha lekövethető az előélete akkor válassz olyat ami neked tetszik.

2022. júl. 29. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy éri meg.
2022. júl. 29. 12:34
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Ennyi idős autót anyagilag csak akkor éri meg venni, ha nem piaci áron javíttatod. Ha te otthon bütykölsz, vagy a sógorod garázsában egy tálca sörért megcsináljátok, akkor ki lehet jönni olcsón. De ha minden alkatrésztz kisker áron veszel meg, és piaci áron tízezer forintos óradíjért javíttatod a szervízben, akkor nem lesz olcsóbb, mintha egy új(abb) autót vennél. Persze ha most csak erre van meg a vételár, akkor nincs választásod.
2022. júl. 29. 12:39
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
swift
2022. júl. 29. 12:49
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Igen, megéri mert nem a kora számít, hanem az előélete!!

Lehet egy pár éves kocsi futárként xarrá hajtva, dugókban szétcseszve és lehet egy 12 éves garázsban tartva, megkímélve, nem városban hanem nagyobb távolságra használva stb.

Szerintem Fordot vegyél, ahhoz van olcsó alkatrész és mindenképpen vidékről, soha ne Budapestről!!

2022. júl. 29. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Valós alacsony futott kilométerrel nem nagyon számít a kora. Ha végig állt sem tesz jót az autónak.
2022. júl. 29. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem az életkora számít, hanem az állapota. Pl. egy jól karban tartott Toyotát vagy Hondát nem veszel meg 12-13 éves korában sem 1 M Ft-ért. Igaz, abban nem is 4-6 év van, hanem legalább háromszor annyi.
2022. júl. 29. 13:58
 8/10 Szolovjov ***** válasza:
17%
Hogyne érné, nem a kora számít hanem hogy jót vegyél. Én 15 évesnél fiatalabbat még sosem vettem. Egyébként meg 2005-ös évjárat után tök mindegy a típus, egyforma hulladék az összes - sajnos.
2022. júl. 29. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
#8 tehát meg sosem volt 15 évnél fiatalabb autód, de azért tudod hogy az összes újabb hulladék🤣🤣 Mesélj még kérlek!
2022. júl. 29. 16:31
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

12-13 éves jó autót 1 millióért nem tudsz venni.

[link]

[link]

2022. júl. 29. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!