Normális hogy a hátsó ülésen hallani az AC pumpát? (suzuki Swift)
Figyelt kérdés
Észre vettem, hogy a hátsó ülésen lehet hallani az üzemanyag szíttyúhangját. Szerintetek ez normális, vagy kezdi megadni magát a szívattyú? Az autóval nincs egyébként semmi probléma, indul rögtön és menetközbe se torpan meg.
Mellékelek a hangról videót.
2022. júl. 28. 15:32
1/4 anonim válasza:
én nem ülök soha hátul, tehát nem hallhatom..
...nem kell megijedni, jól működik, még akkor is, ha húsz éves.
A Szwift nem Bentley, tehát lehet hallani.
2/4 anonim válasza:
Persze hogy normális, sőt, az a jó, ha hallod, hiszen akkor működik. Ha például hozzánk bejön egy autó és nem indul (de önindító teker), az az első, hogy meghallgatjuk a szivattyút, hogy dolgozik-e. Ha dolgozik, akkor az bőven van olyan hangos az autók 99%-ánál, hogy hallani lehessen még a sofőr ülésből is. A legtöbb autó jól hallhatóan zúg gyújtás ráadásra és az bizony a szivattyú hangja.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy menetközben vagy álló autó és motornál. Ha menetközben hallod, akkor már problémás lehet. Ajtónyitásra nekem elindul, olyankor én is hallom, de menet közben nem.
4/4 anonim válasza:
Ignisnél a bal egyben is hallom a szivattyút. A szivattyú hangja az üzemanyag-vészjelző kb. 100 kilométerrel a tankoljlámpa első felvillanása után. Ha kanyarban vagy fékezésnél hallom hogy kicsit felpörög, akkor már tudható hogy csak a szivattyút tartalmazó műanyag házban lévő kb. 1 literből dolgozik, azonnal keresni kell egy kutat. Nem sokszor volt ilyen, és tolni a kútig még sosem kellett, de 40,5 litert már tankoltam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!