Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E-titánnal sikeres a kresz...

E-titánnal sikeres a kresz vizsga?

Figyelt kérdés
Kreszvizsgázni fogok holnap, hogyha az e-titánba a próbavizsgákat csinálom rendszeresen, és sikeresen teljesítem, azaz megvan mindig a minimum (65) pont, akkor a vizsgán is valószínűleg átfogok menni? 😄

2022. júl. 26. 14:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgán figyelni kell a kérdésekre, mert van néhány becsapós. Ezerszer jött a titánon egy kérdés, a vizsgán szinte ugyanaz előjött, csak volt a mondat közepén egy nem szócska, máris más volt a válasz.
2022. júl. 26. 19:21
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor ezekre mind figyelni fogok, majd holnap megírom milett a vizsgán, aki még most látja a kérdést az nyugodtan írhat további tapasztalatokat, esetleg tippeket.
2022. júl. 26. 19:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

biztos meglesz

nekem eddig mind a 4 kresz vizsgám elsőre sikerült, utoljára 3 hete vizsgáztam A2-ből

azzal vigyázz hogy vizsgán ráböksz egy válaszra akkor az végleges, legyen a kezed minimum 10 centire a kijelzőtől és akkor nyúlj oda ha biztos vagy a válaszban

egyébként ezt a vizsgabiztos is elmondja

kérdések nekem ugyan azok voltak

2022. júl. 26. 21:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Sikeres lett a vizsga. :)
2022. júl. 27. 15:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratula. Azért remélem, nem a 65-re hajtottál. Én azt szoktam mondani, 3 pontosat nehogy ronts, ne vezessen az, akinek azok nem mennek, gyakorláskor meg addig gyakorolni, amíg nincsenek sorozatosan hibátlan tesztek. és akkor 73-74-75 ponttal meglesz az éles vizsga is.
2022. júl. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!