Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Diesel vagy a Benzines autót...

Diesel vagy a Benzines autót a nehezebb vezetni?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja van jogsim de az el indulással vannak gondjaim néha le fulladok. Ez normális firss jogsis ként? Diesel-el simán elindulok. De a benzines sokkal rosszabb. Hozzá teszem nincs még saját kocsim és nem vezetek mindig
2022. júl. 23. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

#10 Ne terjeszd már mindenhol ezt a hülyeséget!

Nem kell csúsztatni a lábad semmin, normálisan kell felengedni a kuplungot oszt annyi. Semmivel sem könnyebb, csak összezavarod vele az összes kezdőt, aki itt gyiken kérdez. Már nem először olvasom itt ezt.😤

😂

2022. júl. 23. 16:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az van, hogy elinduláskor gázt kell adni már a kuplungpedál felengedése előtt is. Kuplung felengedése során, meg utána pedig még több gáz kell.

Így kell elindulni, de sajnos nem ezt tanítják, hanem azt a hülyeséget hogy gáz nélkül csak kuplungfelengedéssel induljanak. Ez egy gázolajosnál működik, benzinesnél nem vagy legfeljebb csak sík úton, csigalassúságban...

2022. júl. 23. 17:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különbség nincs nehézségben a kettő között.
2022. júl. 23. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, vezetéstechnikai hiba (az oktatók miatt alapvetően), meg kell tanulni elindulni rendesen. Gázt kell adni. Mindegy, hogy benzin vagy dízel.
2022. júl. 23. 19:17
 15/16 krwkco ***** válasza:
32%

Attól, hogy én többször elmondom, Te meg többször azt mondod rá, hogy hülyeség, attól még nem válik hülyeséggé.

"normálisan kell felengedni a kuplungot oszt annyi."

Gondolom, a kérdező ezt csinálja: normálisan felengedi a kuplungot, azután lefullad, oszt annyi. :-)

Semmi baja nem lesz tőle, ha egyszer kipróbálja, azt amit én írtam. Ha beválik, használja. Ha nem akkor csinálhatja úgy is, ahogy Te rendkívül precízen elmagyaráztad. :-)

2022. júl. 23. 21:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

#10 Amúgy nekem is ezt erőltette az oktatóm, már frászt kaptam mikor mindig mondogatta, hogy a sarkamat tegyem le.

Egyszer szerencsésen le is fulladtam így, hálistennek azóta nem erőlteti.

2022. júl. 25. 12:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!