Diesel vagy a Benzines autót a nehezebb vezetni?

#10 Ne terjeszd már mindenhol ezt a hülyeséget!
Nem kell csúsztatni a lábad semmin, normálisan kell felengedni a kuplungot oszt annyi. Semmivel sem könnyebb, csak összezavarod vele az összes kezdőt, aki itt gyiken kérdez. Már nem először olvasom itt ezt.😤
😂

Az van, hogy elinduláskor gázt kell adni már a kuplungpedál felengedése előtt is. Kuplung felengedése során, meg utána pedig még több gáz kell.
Így kell elindulni, de sajnos nem ezt tanítják, hanem azt a hülyeséget hogy gáz nélkül csak kuplungfelengedéssel induljanak. Ez egy gázolajosnál működik, benzinesnél nem vagy legfeljebb csak sík úton, csigalassúságban...

Attól, hogy én többször elmondom, Te meg többször azt mondod rá, hogy hülyeség, attól még nem válik hülyeséggé.
"normálisan kell felengedni a kuplungot oszt annyi."
Gondolom, a kérdező ezt csinálja: normálisan felengedi a kuplungot, azután lefullad, oszt annyi. :-)
Semmi baja nem lesz tőle, ha egyszer kipróbálja, azt amit én írtam. Ha beválik, használja. Ha nem akkor csinálhatja úgy is, ahogy Te rendkívül precízen elmagyaráztad. :-)

#10 Amúgy nekem is ezt erőltette az oktatóm, már frászt kaptam mikor mindig mondogatta, hogy a sarkamat tegyem le.
Egyszer szerencsésen le is fulladtam így, hálistennek azóta nem erőlteti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!