Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi alapján választanátok ki...

Mi alapján választanátok ki az autó színét?

Figyelt kérdés

Nyilván, nem használt autóra gondolok, ahol adott a szín, bár ott is van olyan, amit én nem vennék, pl. fekete. (másnak meg pont az tetszik)

Szóval, kizárva azt a színt, ami nem tetszik, mit vegyek figyelembe a színválasztásnál?

Pl. Sötét autó: elegáns, de nehezebben észrevehető szürkületben, jobban látszik rajta a kosz, stb. Világos autó: jobban látszik messziről, de éppen ezért feltűnő is, nem annyira látszik rajta a karcolás, ha sérül..

Fehér olcsóbb, metál drágább, stb.

2022. júl. 22. 08:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Igen, most néztem a konfigurátorban, hogy nem valami nagy a választék, de pont a grafit szürkét néztem ki. A piros egyáltalán nem illik hozzá. A kéket még elfogadnám, az kicsit feltűnő, de nem túlzottan.
2022. júl. 22. 12:05
 22/24 anonim ***** válasza:

Én nő létemre sosem szín szerint választottam konkrét autót. Volt, amikor rendelésnél azt választottam, ami hamarabb volt elérhető (bár eredetileg nem akartam volna olyat, de végül megszerettem). Volt, hogy készleten lévőkből azt választottam, ami legjobb ár-érték arányú volt. Annak sem nagyon tetszett színe, de elfogadható volt az is, végül megszerettem azt is. Ez végülis autó, nem festmény.

Ezekből a barna egy tetszetős, és valószínűleg "biztonságosabb" választás. Az a sárga nagyon tetszik nekem, de sokan túl feltűnőnek tartják. Én valószínűleg a sárgát választanám, bár minden az árnyalatokon múlik, szóval látni kellene a konkrét színeket.

2022. júl. 22. 14:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Autótól is függ. Pl egy Corsa sárga színben, fekete felnikkel nagyon jól néz ki, ellenben egy Ford focus kombi már nem biztos.
2022. júl. 22. 15:15
 24/24 anonim ***** válasza:
4-es,akkor te örökre benn maradsz a holt unalmas fekete/ szürke kategóriában. Mennyivel esztétikusabb, amit én vettem, 2010-es neon zöld metál Ford fiesta! Az ultra áramvonalas formájával ráadásul...
2022. szept. 7. 18:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!