Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi alapján választanátok ki...

Mi alapján választanátok ki az autó színét?

Figyelt kérdés

Nyilván, nem használt autóra gondolok, ahol adott a szín, bár ott is van olyan, amit én nem vennék, pl. fekete. (másnak meg pont az tetszik)

Szóval, kizárva azt a színt, ami nem tetszik, mit vegyek figyelembe a színválasztásnál?

Pl. Sötét autó: elegáns, de nehezebben észrevehető szürkületben, jobban látszik rajta a kosz, stb. Világos autó: jobban látszik messziről, de éppen ezért feltűnő is, nem annyira látszik rajta a karcolás, ha sérül..

Fehér olcsóbb, metál drágább, stb.

2022. júl. 22. 08:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Én, amikor konfiguráltam az autómat, megnéztem a lehetőségeket, és eldöntöttem, melyik tetszik a legjobban.

Kettő közül vacilláltam, mert mindkettő nagyon tetszik, szóval az már szinte "na jó, akkor legyen ez"-kategória volt.

A mai napig tetszik az a másik szín is, de nem bántam meg a választást.

2022. júl. 22. 10:18
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én az ilyen mennyire látszik, mennyire koszolódik dolgokkal soha nem foglalkoztam. A láthatóságért a kivilágítás a felelős, ha pedig koszos az autó, úgyis lemosom, függetlenül attól, hogy mennyire feltűnő. Az autót nem azért mosom takarítom, mert már mit szól hozzá. Hanem magam miatt. Otthon sem söpröm be a port a szőnyeg alá, pedig ott sem látszik.

Szóval általában megnézem a kínálatot, milyen színben rendelhető az adott típus és szubjektív módon azt választom, ami legjobban tetszik.

2022. júl. 22. 10:41
 13/24 A kérdező kommentje:

A 4 szín: (ami lassan már csak 2) a sötétszürke, fentebb írtam miért, kiesett. Ezüst/szürke -ezt nem láttam élőben, és nem merem bevállalni a katalógusban található kis kocka alapján, és talán nem is illik annyira az autó formájához....

Maradt egy sötétbarna, ami kicsit sötét, de nagyon szép árnyalatú, főleg, ha rásüt a nap, és egy okkersárga, ami nagyon vagány a fekete kiegészítőkkel.. Mindkettő szép, mindkettő metál.

Azt elismerem, hogy ehhez autóhoz jobban illenek az erős színek, ennek ellenére a hasonló kategóriájú suzuki vitara olyan szép színekben kapható

2022. júl. 22. 11:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a sötétbarna egy nagyon elegáns, ritka szín. Én azt választanám
2022. júl. 22. 11:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A barna autók szépek, az előző autónk nekünk is (sötét)barna volt.
2022. júl. 22. 11:32
 16/24 anonim ***** válasza:
az, hogy nem látszik, kizárható...újabban már a nappali menetfény biztosan láthatóvá teszi, akármilyen színű. A szüke akárhány árnyalata, még ha gyöngyház is, nem elegáns.
2022. júl. 22. 11:37
 17/24 anonim ***** válasza:

Az enyém sötétszürke és szerintem nincs vele semmi baj.

[link]

2022. júl. 22. 11:42
 18/24 anonim ***** válasza:
Semelyik autószínnel nincsen semmi baj; max. adott személynek valami kevésbé tetszik, a másik jobban. Nem vagyunk egyformák.
2022. júl. 22. 11:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Gyönyörű a Camry, de ez a szürke eléggé mindennapos. Persze az a lényeg hogy neked tetsszen.
2022. júl. 22. 11:51
 20/24 anonim ***** válasza:
Feltűnő piros és kék kiesett. Feketét meg fehéret semmilyen kocsiből nem vennék. Volt még grafit szürke, ami ilyen világos barnás, de a Corollánk kávébarna volt, nagyon kényes volt, így az is kiesett. Így maradt ez a szín.
2022. júl. 22. 11:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!