Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rossz autót vettem. Mit...

Rossz autót vettem. Mit csináljak? Hosszas kereséssel sikerült vennem egy kiváló állapotú, de elképesztően ritka autót.

Figyelt kérdés

Amikor a kereskedésben néztem éppen volt viszonylag sok ilyen hirdetés volt, azonban úgy tűnik, hogy ez a kis szépség pillanatnyilag még a Teslánál is ritkább, ezért az alkatrészei elképesztően drágák.

6 hete van nálam. Egy talicska pénzt költöttem rá (első szerviz, fékek, futómű)

Mi ilyenkor a nyerő stratégia?

Ha eladom, akkor kezdhetem előröl egy másik autóval.

Ha megtartom, akkor előbb-utóbb bele futok drága alkatrészbe (szerencsére a motor az nagy szériában gyártott, de a karosszériához semmi nincs utángyártott)

Gondolom a középút a megoldás: Egy darabig járok vele, aztán eladom. De hol a határ, milyen szempontok alapján.

#autó #ritka autó #Buta vevő
2022. júl. 20. 07:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Amerikaban szoktam ilyen autot latni de itt sem gyakori. Ebay-en biztos tudsz alkatreszt rendelni ha kell hozza valami.
2022. júl. 20. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
ilyen budget autókat rendszerint más típusok alkatrészeiből rakják össze. Fejlesztés során nincs keret sok új megoldásra. Ez azt jelenti, hogy az utángyártott alkatrészből nem lehet hiány
2022. júl. 20. 12:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnos sikerült vele koccanni. Szerencsére az árak nem olyan drágák, mint amitől féltem.
2022. aug. 26. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!