6-7 millióból melyik legyen?
Azért a 25 éves audira "1-2 milliót" :D
Legalább kellene a duplája, hogy tényleg jó legyen. De aztán ott vagyunk megint, hogy az autó 25 éves így bármi probléma lehet bármikor amihez nem lett hozzányúlva eddig.
25 éves autóval én már nem terveznék hosszú távra. Mire kiderül egy típusról, hogy valóban legendásan jó autó és megbízható, addigra le is jár az ideje.
Nem kombik, de ha fontos a gazdaságos üzem és karbantartás, valamint a megbízhatóság, én ennyi pénzért számításba venném a Dacia Dustert, és a Suzuki Vitarát. Tudnak annyit terepen, mint a kombik, és fogyasztásban is rendben van a Dusterből a dCi, Suzukiból meg a benzines is teljesen jó. A csomagtartó necces, az AllGrip Vitaráé 400 liter alatt van. Ezekből ennyi pénzért közel újat kapsz, ami még akár garanciális is. Racionálisan ezek közül választanék.
Viszont ha az érzelmeid mégis a régi Audi felé húznak: ha az idős autón előjön ez-az, és valóban képes vagy költeni rá, ne feledd, hogy a ráköltött pénz-idő-energia soha nem fog megtérülni, és az autó többi része ugyanúgy 25 éves lesz.
Egy 25 éves autóra 6-7 milliót? Noooormális?
Ne tedd, egy problémahalmaz lesz a kocsi, mindig kesz vele baj, alkatrész meg már nem lesz. Az öreg autó ilyen, pláne ha bonyolultabb technika.
Nem véletlenül 25 évtől már veterán lehet egy "gyári" autó, mert a többség ebben a korban már széthullik és tele van gányolással.
Mondjuk nekem haverom vett nemrég egy jó állapotú A6-ost 4 milláétt, ugyan nem quarrto, de az csak 10 éves, és már azzal is van mindig ez-az.
Egyébként kell neked a quattro, vagy csak gyerekkori álom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!