Számíthatok kellemetlen meglepetésre ha külföldön, de az Eu-n belül kaptam parkolási bírságot?
Csak tisztazaskeppen: Egy gyorsétterem előtt megbüntettek mivel a blokkomat meg lehetőségem sem volt a szélvédőm alá tenni.
Azonban a parkolóőr figyelmetlen volt és hollandiat írt Magyarország helyett. Számíthatok arra hogy megtalálnak csak a rendszám alapján, ha nem fizetem be a büntetésem?
Szerintem megúszod, nem tudom Hollandiában,hogy van,de Németországban pl. ha bármit elírnak a büntetésen,pl.egy betűt a nevedben akkor érvénytelen a büntetés.
A másik,hogy gondolom csináltak képet is, ha nem kb.sehogy sem találnának meg, az előző valaszolók elárúlnák, hogy ha az ország nincs meg akkor mégis,hogy találnák meg a kérdezőt? 3 betű 3 szám kombináció van Svédországban is, és Lettországban is, az más kérdés,hogy egy komolyabb bűncselekményben kiderítenék, de egy parkolásért nem fognak nyomozást indítani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!