Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Számíthatok kellemetlen...

Számíthatok kellemetlen meglepetésre ha külföldön, de az Eu-n belül kaptam parkolási bírságot?

Figyelt kérdés

Csak tisztazaskeppen: Egy gyorsétterem előtt megbüntettek mivel a blokkomat meg lehetőségem sem volt a szélvédőm alá tenni.

Azonban a parkolóőr figyelmetlen volt és hollandiat írt Magyarország helyett. Számíthatok arra hogy megtalálnak csak a rendszám alapján, ha nem fizetem be a büntetésem?

2022. júl. 18. 16:16
 1/6 D. Brasco ***** válasza:
68%
Számíthatsz!
2022. júl. 18. 16:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Arra van elképzelésem hogy hogyan fognak megtalálni?
2022. júl. 18. 16:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Elképzelésed*
2022. júl. 18. 16:58
 4/6 D. Brasco ***** válasza:
100%
Jajj b+ meg úgy,hogy 2022-őt írunk és ma már nem egy négyzetrácsos füzetbe vezetik,hogy ki/kinek/miért és mennyivel tartozik.........ráadásul 3 kattintás és bármit tudnak rólad.De persze te csak éljél abban a hitben meg reményben,hogy téged egy elírt nemzetiség,de amúgy komplett rendszám ismeretében majd nem fognak elővenni.Ha megkapod a büntit akkor meg majd jöhetnek a mi van ha nem fizetem be,mit tudnak csinálni kérdéseid.
2022. júl. 18. 17:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Miba meglepetés abban mégis, hogy egy parkolási büntetést be kell fizetni?
2022. júl. 18. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem megúszod, nem tudom Hollandiában,hogy van,de Németországban pl. ha bármit elírnak a büntetésen,pl.egy betűt a nevedben akkor érvénytelen a büntetés.

A másik,hogy gondolom csináltak képet is, ha nem kb.sehogy sem találnának meg, az előző valaszolók elárúlnák, hogy ha az ország nincs meg akkor mégis,hogy találnák meg a kérdezőt? 3 betű 3 szám kombináció van Svédországban is, és Lettországban is, az más kérdés,hogy egy komolyabb bűncselekményben kiderítenék, de egy parkolásért nem fognak nyomozást indítani

2022. júl. 22. 00:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!