Mennyibe kerülne fenntartani egy autót havi szinten?
Figyelt kérdés
Tervezem elkezdeni a jogsit de tudni szeretném az autó költségeit.
100km-ert mennék vele egy nap (oda 50 vissza 50).
Tippre ez mennyi lehet havonta?
2022. júl. 16. 22:19
11/11 anonim válasza:
Dehogy megy el 100-150 ezer havonta egy autóra. Nem tudom ezt honnan veszik egyesek, de jó nagy marhaság.
Te veled teljesen egyetértek, viszont azt sem árt hozzátenni, hogy nagyon sokan nem is zabálnak, csak legyen mit mutatni, plusz, de a kínai cucc ott virít rajtuk. Látszat emberek ezek mind. Olyan sovány a legtöbb, mert nem tudnak zabálni, én tömegközlekedéssel járok, de rajtam van is tömeg, plusz, ha olyan szitu alakul ki, akkor én azért oda tudok ütni, de egy tápos férfi, vagy nő, hogy védi meg magát, ha olyan szituba kerül? Hát, sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!