Töltés nélkül csak akkuval, kb mennyi ideig megy el (km), az autó? 1.6 benzin. Focus
Lámpahasználat nincs,
Csak a létforrások.
#4 vagyok, véletlen elküldés után folytatom.
Napi 70-100 kilométert tettem meg vele minden este fent volt az akkumulátortöltőn. Helyzetjelzőket, a rádiót, szellőztetést, motort könnyedén ellátta az akksi árammal, egyszer sem volt vele probléma. Négy nap telt el így amíg az autószerelő ráért és fel tudta újítani a generátort.
Ha jó az akksi, ilyen távok még beleférnek. Akkutöltő, hosszabbító legyen a csomagtartóban.
Ez nagyban függ attól hogy mekkora és milyen állapotú akku van benne, illetve hogy mennyivel mész.
Mert a városi dugóban araszolva, ahol pörög a hűtőventilátor ezerrel, ott lehet, hogy 10 km után feladja a harcot, autópályán meg akár többszáz km-t is kibírhat.
6. Képtelenség amit írsz.
Nekem kétszer volt olyan, hogy a hosszbordás szíj elszakadt. Egyik alkalommal 4,5 km-t tudtam menni vele, a másiknál kb. 12-öt.
Minden fogyasztó ki volt kapcsolva.
#8 Milyen autód van, ami ennyire nagy áramfelvétellel működik? Esetleg 10 évnél fiatalabb gazdagon elektronikázott és ezért tilt le, ha kicsit is kevesebb az akkumulátor feszültsége? A Fiestán a leghosszabb út tután mutatott 11.2V-ot a szivargyújtós feszültség mérő és még akkor is üzemelt a motor...
Ha a kérdezőnek egy MK1 vagy esetleg MK2 Focusa van, azzal minden további nélkül el tud menni 50km-t legalább, ha az akksija jó állapotú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!