Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mièrt mozog be a kocsi hàtulja?

Mièrt mozog be a kocsi hàtulja?

Figyelt kérdés

Egy kicsit cifra törtènet...

Apum autójàn konkrètan elfogyott a gumi. 2 szèle sima. Èn ezt nem szeretem, a kocsira költeni kell. Elmentem a gumishoz, (sajàt kocsival) megvettem a gumit. Kèszleten nem volt. Ma lett szólva, hogy vihetem az autót. Okè elmentem, majd mondtàk, a raktárban van, (központi) el kell menni èrtük. Mondom okè. Addig lekaptàk a gumit. Na most gumi nem volt, a leszedettet vissza raktàk, felfújtàk, ès majd holnap kell visza menni. Na most a kocsi segge 100 nàl mintha szitàlna, tehàt nem olyan mint volt. Most ez azèrt van mert túlfújhattàk, nem egyenlítették ki, a leszedès miatt, vagy mert sima a felület széle, csak oda menetkor nem vettem èszre.

2022. júl. 12. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Valoszinűleg a mindíg 2,5 barra fujjukat csinaltak, ezert kemenyebb lett, mint volt. Gondolom a gumi közepső futófelülete is gatya nem?
2022. júl. 12. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Centrírozás hiánya vagy akár szálszakadás is lehet abban a kopott gumiban a le-föl szereléstől. Ne nagyon taposd neki a cseréig.
2022. júl. 12. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem az őrangyalod húzott vissza... mi a bánatnak mész 100-at szarrá kopott gumival??? Lehet, hogy fordítva rakták vissza, nem foglalkoztak vele, mert holnap úgyis mész
2022. júl. 12. 19:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom.... Jó a 100 felfele van kerekítve... A ha a közepe szàmítana, akkor megfelelő lenne... Holnap utcàn viszem... Biztonsàgosabb.... Centírt nem csinàltak 100% nem tudom hogy viszatètnèl is kell e nem èrtek anyire hozzà.... :(
2022. júl. 12. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Elég katyvasz amit ide hánytál.

Ha a gumishoz méssz gumit venni és felrakatni akkor egy km-t se kell érte menned, úgy hozza el ahogy akarja.

Az is benne van az árban.

2022. júl. 13. 07:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Van egy "külső raktàr, ahova èrkeznek a gumik amiket rendel a cèg. Kaptak egy e mailt, hogy ott a gumi. A szerelők mentek el a gumièrt, ès eközben vettèk le a gumimat. Majd miutàn lent volt a gumi, akkor mondtàk, hogy nincs ott a gumi. Ma meg mèg nem hívtak
2022. júl. 13. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:

0.5 bàrral fújtàk felè....

Ez lehetett a gond?

2022. júl. 13. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!