Nem indul az autó, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Opel Vectra B 1.6 2001
Az autós rádió bekapcsol, műszerfali jelzőlámpákat jelenít, de mikor indítanám, egy kis halk kattanáson kívül semmi más nincs. Az önindítót kiszedtük, kipróbáltuk, teljesen jól működött, akksi sem lehet a hiba, mert most cseréltük pár hete, áramot megfelelően ad.
2022. júl. 12. 06:00
1/15 anonim válasza:
Azért én felraknám tölteni az aksit, hátha.
2/15 anonim válasza:
"áramot megfelelően ad."
És ezt tesztelted is, vagy csak rámondod? Új akksi is lehet szar/gyári hibás.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem, teszteltük is.
2022. júl. 12. 08:16
4/15 anonim válasza:
Pedig ha jó az akku és az önindító, akkor indulni kell.
5/15 A kérdező kommentje:
Bruh
2022. júl. 12. 08:49
6/15 anonim válasza:
Lehet kint működik az önindító, terhelésre viszont nem.
Kopott bronzkefe.
7/15 anonim válasza:
tehát csak egy kattanás van. Ez egy relé lehet
kéne még hallanod egy halk búgást, ami az üzemanyag pumpa. Ezt már a kulcs 2-es állásában kéne. Ha ez nincs, ott kezd el keresni a hibát
8/15 A kérdező kommentje:
A búgás megvan! Elfelejtettem írni.
2022. júl. 12. 10:02
9/15 anonim válasza:
Gyújtás? Gyújtótrafósor esetleg?
10/15 anonim válasza:
9-es vagyok. Mondjuk attól még kéne tekernie az öninditónak.... Lehet zárlat valahol, esetleg testkábel nem korrodált? Biztosítékok jók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!