Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csak enyhe gázadásra...

Miért csak enyhe gázadásra indul a motor?

Figyelt kérdés

Gyújtás után teker a motor, de nem indul, csak ha gázt adok. Utána szépen pörög, stabil fordulaton.

Akksi most lett benne cserélve, benzin van benne. Gyújtógyertyákból is most kapott újakat.

Tudom, számtalan hibája lehet, de mik a legjellemzők?

Kia Cerato EX 2.0 benzines, manuális váltós kocsiról van szó.

2022. máj. 28. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Gyujtástól egyetlen autó sem "teker" az autó, csak az indítózástól. :)
2022. máj. 28. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell nézetni,nem normális. Kuplungot nyomd ki,úgy indíts mindig egy jó tanács.
2022. máj. 28. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Mindig kinyomom. Így tanították.

Az egyesnek meg kösz a választ, de nem jutottam ezzel egyről a kettőre.

2022. máj. 28. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

#1 vagyok.

Ne háborogj, ha pontosabban fogalmazol, lehet, hogy értékelhetőbb választ kapsz.

Különben ha gázadás nélkül nem hajlandó beindulni, akkor valószínű az alapjárati rendszerben keresendő a hiba. (mivel a pedál lenyomásakor plusz üz.anyagot juttatsz be)

Ennek a hibajelenségnek pedig semmi köze sem az akkuhoz, sem a kinyomott kuplunghoz.

2022. máj. 28. 17:58
 5/6 A kérdező kommentje:

17:58

Szerintem nem volt olyan mértékű pontatlanság, hogy ne lehessen érteni mire gondolok. Innentől a többi meg csak szőrszál hasogatás.

De azért értékelem az utóbbi válaszod.

2022. máj. 28. 23:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaj de háklis voltam, bocsi utólag is XDD Azóta is megvan az a tragacs de vettem normális autót is mellé, szóval sose tudjuk meg mi volt a baja. Aztán spontán szűnt is amúgy.
máj. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!