50-es motor adásvételi leadása?
Sziasztok.
Kormány hivatalban vagy hol azt mondták hogy oda nem tudom leadni az adásvételi papírt, mert ugye nincs rendszám.
Azt mondta a biztositonak kell leadnom a papirt?
Vagy most ennek mi a menete?
Alváz szám alapján nem kellett volna felvinnie a rendszerbe?
Mert be ütötte azt, de nem adott ki rá semmit sem.
Első 50-es motorom, adasvetelit irtunk, a srác mar le adta a papírt.
A srác átcseszett, semmit nem kell leadni sehova.
Forgalmi engedélyre nem kötelezett, nem szerepel semmilyen nyilvántartásban.
A biztosítónak sem kell leadni.
De biztosítást köss rá.
Nem vert át.
Lehet nem figyeltem oda arra amiket mondott.
Vettem én már motort úgy hogy se papír semmi, és 1órát sem bírt.
Ebbe már tettem 500km+-t, 1x sem állt le, 1x sem hagyott ott sehol sem.
Csak én nem értek hozzá, nyilván, első motorom, első vételem (papírosan) stb. :D
Akkor csak tartsam magamnál az adásvételit + biztosítást kössek rá, és ennyi?
Nem kell sehová sem leadnom az adásvételit?
Csak biztosítást kössek rá, és azt + adásvételit tartsam magamnál?
Köszi a segítségedet.
Nem a motorodat kifogásoltuk, nem azzal vert át. Azt mondta neked tévesen, hogy az adásvételt le kell jelenteni. Pedig nem kell, amit ő leadott az a biztosítójának szólt, hogy felmondja. Neked meg a saját vagy Netrisken kalkuláltatsz egyet biztosítónál kell leadd a tulajdonjogot igazoló adásvételidet. Ennyi, tankolj bele oszt' GO. :D
Biztosítást köss rá és az igazoló lapot nyomtasd ki a befizetésről és én tartanék magamnál egy másolatot az adásvételiről. Legalább felkészülten ér, ha megállít a rendőr. Jogsit se felejtsd el magaddal vinni.
Nem a motorral cseszett át, hanem azzal hogy le kell adni a papírt, és ő már leadta. Semmit nem írtam a motor állapotáról.
De úgy látom nem csak a szövegértéssel van gond.
"Vettem én már motort úgy hogy..."
"első motorom, első vételem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!