Használt autódnak mekkora különleges költségei voltak az utóbbi években?
Sajnos mostanába sok. 20 éves Opelről van szó, kicsi motorral, 190 ezer van benne.
EGR szelep, jobb első kerékcsapágy, vízpumpa, első ablaktörlő mechanika + első és hátsó ablaktörlő motor, bal oldali motortartó bak, alvázvédelem (házi taknyolás, már megbántam), olajgomba, üzemanyagszűrő, tárcsafék szabályozás, motorháztető kitámasztó patent, dísztárcsák, plusz az elmaradhatatlan éves olajcsere szűrőkkel együtt.
Kb. olyan 200 ezer forint. Sehol nem használtam gyárit, inkább minőségi utángyártott márkákat kerestem, pl. Ina, Pierburg, Delphi, Metzger, Impergom, SKF, Hengst, stb.
Ja elnézést, ez csak ez az év volt. A 10 év alatt ez lett még vásárolva:
Lengéscsillapítók, kormányösszekötők, fékek, fékmunkahengerek, komplett téli-nyári garnitúra acélfelnikkel együtt, hátsó lambdaszonda, bal első ajtóhatároló, váltó- és kézifékszoknya, jobb első lámpatest. Továbbá a megvásárlást követő évre hengerfejes lett, azonban ez az én hibám is, első autó, nem figyeltem oda eléggé a nívó pálcára.
Szóval ja, már költöttem rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!