Kerestetek már rá elbontott járműre JSZP-n? Mi jutott eszetekbe?
Figyelt kérdés
Előfordult már veletek, hogy rákerestetek egy rendszámra, és nem az autó információi jöttek, hanem egy alábbi üzenet? : A jármű kérelemre, bontási átvételi igazolással véglegesen kivonva.
Mi jutott eszetekbe? Mire gondoltatok, mikor megláttátok?
2022. júl. 7. 14:40
1/6 anonim válasza:
Most ez micsoda? Mire gondoltam. Hogy ezt az autót már megsemmisítették, négy, szétszedték stb. Miért, mire kellene gondolni?
2/6 anonim válasza:
Az, hogy ennék egy jó paprikás krumplit.
3/6 anonim válasza:
Igen előfordult. Még egy A4-es volt amit egyik ismerősöm vett újonnan 14-15 éve. Csak szimplán arra gondoltam hogy semmi sem tart örökké.
5/6 anonim válasza:
Szomorú lettem, mert az én autóm volt.
6/6 Dzsoki válasza:
Azt,hogy amelyik haver ezt a rendszámot adta,hogy nézzem meg neki,annak a következő találkozásunkkor javaslom,hogy szexeljen az édes anyukájával! Egyébként még egyetlen rendszámra sem kerestem reá. Nem is tervezem. Azt igen,hogy használt autó esetleges vásárlásakor, keresünk közösen egy időpontot egy márkafüggetlen szervibe. Ott dokumentálva lesz,hogy milyen állapotban van az autó. Az persze alap,hogy a forgalmiban szereplő tulajdonosnak meg kell egyeznie avval aki árulja. Kereskedésben sem venném meg,ha nem a kereskedés a tulajdonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!